ANNONSØRINNHOLD FRA SEATRONIC

KAMERA: WebBoat registrerer bevegelser og kan avsløre uvedkommende i båten din.

Webkamera i båten gir kontroll

Med Glomex CamBoat kan du se hva som foregår i båten via mobilen.

Publisert Sist oppdatert
KAMERA: WebBoat registrerer bevegelser og kan avsløre uvedkommende i båten din.

Det er plass til ett SIM-kort som er tilgjengelig på innsiden ved å skru ut fire skruer på dekselet. Opptil 24 ulike enheter kan knytte seg trådløst til antennen samtidig. Det er også mulig å koble seg opp med vanlig nettverkskabel.

Antennen støtter HSPA+, som den raskeste dataoverføringsteknologien innen 4G. Maksimal hastighet under HSPA+ er hele 150 Mbps for nedlastning, og 50 Mbps på opplastning. Vekten er kun 900 gram, og antennen er dermed enkel å plassere for godt signalmottak på båten. Antennesignalet blir da mye sterkere enn det du mottar direkte på telefon, nettbrett eller 3G/4G-ruter, og øker dataoverføringshastigheten betraktelig.

Webboat 4G LITE koster 4999 kroner, og antennen sammen med kamera koster 6998 kroner. Du finner mer informasjon her. 

Nett og fysisk butikk

Seatronic har drevet båtbutikk siden 1982, og de er i dag et ressurssenter for alle som skal forbedre og utstyre båten. Fra å være en spesialbedrift innen båtelektronikk, har også sikkerhetsprodukter og annet båtutstyr fått en sentral plass i Seatronic de senere årene.

Ved å tilby etterspurte produkter med god kvalitet til gode priser har Seatronic hatt en betydelig vekst de siste årene. Deres idé er at du som kunde møter medarbeidere som jobber med båtutstyr hele året.

Seatronic har butikk i Moss og nettbutikk, og de kan levere over hele landet.

Besøk Seatronics nettside med nettbutikk her: seatronic.no. 

MOBIL: Med CamBoat får du levende bilder direkte fra båten til mobilen.

ANTENNE: WebBoat tar inn både WiFi og 4G og forsterker signalet. Antennen gir økt rekkevidde for mobiltelefonen, ut mot 15 nautiske mil.
MOBIL: Med CamBoat får du levende bilder direkte fra båten til mobilen.