Søk i arkivet

MOTOR OG SEIL: På Skjebergkilen ligger motorbåter og seilbåter i skjønn forening. Ivrige båteiere ordner her med båtene sine en lysegrå formiddag i mai.
MOTOR OG SEIL: På Skjebergkilen ligger motorbåter og seilbåter i skjønn forening. Ivrige båteiere ordner her med båtene sine en lysegrå formiddag i mai. 

Herlige sommerdager på sjøen

Våren har endelig fått fotfeste. En liten tur langs den naturskjønne Østfold-skjærgården viser livet langs kysten fra sin beste side. Sommerstemningen har inntatt hytter, brygger og marinaer langs hele kysten.

Se stemningsvideo fra de kjente og kjære marinaene Skjebergkilen, Skjærhalden og Herføl. 

En viktig del av tilbudet på marinaene er tilgangen på drivstoff, men det er ikke bare serviceoppgavene som gjør at det yrer av liv her i helgene. Marinaene er også en sosial møteplass for båteiere, hyttefolk og lokalbefolkning. Mange helgeturen hit for å handle, spise lunsj eller slå av en prat.

I HAVN: Skjebergkilens Marina ble
etablert i 1974 og har i dag rundt 15 ansatte. Marinaen leier ut
over 1200 båt- og opplagsplasser, selger båter, motorer
og utstyr, driver serviceverksted for fritidsbåter samt
deleutsalg.

I HAVN: Skjebergkilens Marina ble etablert i 1974 og har i dag rundt 15 ansatte. Marinaen leier ut over 1200 båt- og opplagsplasser, selger båter, motorer og utstyr, driver serviceverksted for fritidsbåter samt deleutsalg.

Ferdige båtpakker – trygt og enkelt

Båtlivet inviterer til glede og moro for folk i alle aldre. Planlegger du båtkjøp i sommer kan en ferdig pakke med båt og tilpasset motor gi mye for pengene. Tenk først over hva du skal bruke båten til. Fisketurer og putring i fjorden? Til og fra hytta? Eller hva med en familiedag på sjøen med vannski og bading?

Finn ut hva som er viktigst for deg og din familie, og spør gjerne en forhandler om gode råd og anbefalinger. Mange forhandlere tilbyr ekstra prisgunstige båtpakker med gode garantier.

 

SOSIALT SAMLINGSPUNKT: Hva med
å avslutte dagen i sola på Skjærhalden marina?
Her samles mange på uteserveringen for en sosial pust i
bakken og litt påfyll av riktig næring.

SOSIALT SAMLINGSPUNKT: Hva med å avslutte dagen i sola på Skjærhalden marina? Her samles mange på uteserveringen for en sosial pust i bakken og litt påfyll av riktig næring.

En båt for hele famlien

Deilige dager på sjøen kan være et etterlengtet pust i hverdagen for familier, par eller for de som ønsker en avkoblende dag på egenhånd. Sørg uansett for å ha en enkel, trygg og driftssikker båt og motor.

Ser du etter en sportslig båt som dekker behovene for hele familien, er det lurt å se seg om etter en robust og vedlikeholdsvennlig pakke med båt og motor som er enkel for alle som skal bruke den.

Se våre prisgunstige båtpakker for hele familien her.

 

MARITIM TRILLETUR: Lars
Jørgen Thoresen fra Fredrikstad skal på båttur
til Hvaler med familien. Tralla er fylt opp med
nødvendigheter og godsaker. ? Her på marinaen er det
kjempegod service og de har det vi trenger, sier Thoresen.

MARITIM TRILLETUR: Lars Jørgen Thoresen fra Fredrikstad skal på båttur til Hvaler med familien. Tralla er fylt opp med nødvendigheter og godsaker. ? Her på marinaen er det kjempegod service og de har det vi trenger, sier Thoresen.

 

BALANSEKUNST: Jon Christian Eriksen
fra Sarpsborg har lagt til ved bryggene på Skjebergkilen
Marina. Det er bare 13 minutters tur hjemmefra. Med utsikter til
fint vær, laster han båten med pikk pakk og
klargjør båten for en tur med familien.

BALANSEKUNST: Jon Christian Eriksen fra Sarpsborg har lagt til ved bryggene på Skjebergkilen Marina. Det er bare 13 minutters tur hjemmefra. Med utsikter til fint vær, laster han båten med pikk pakk og klargjør båten for en tur med familien.

For familier som ofte er ute dagsturer og utflukter med bading og vannaktiviteter, er en Bowrider med 60 hk båtmotor et smart kjøp. Velger du i tillegg en båtpakke som inkluderer en Honda båtmotor, får du med markedets beste motorgaranti på kjøpet.Se alle våre pakker med Honda båtmotor her.

De eldste barna ønsker kanskje også å dra på små utflukter fra hytta uten foreldrenes oppsyn. Som førstegangsbåt er en liten sportsbåt med 9,9 hk motor det perfekte valget.

 

PÅ HENT: Eli og Trond Simonsen
har hytte på Søndre Sandøy og kjører en
AMT 170 BR som de kjøpte i 2011. På Skjærhalden
skal de plukke opp datteren Kristine som blir med på hytta
for helgen.?

PÅ HENT: Eli og Trond Simonsen har hytte på Søndre Sandøy og kjører en AMT 170 BR som de kjøpte i 2011. På Skjærhalden skal de plukke opp datteren Kristine som blir med på hytta for helgen.?

Gå til toppen