Annonsørinnhold

Mer fiskeglede med FishReveal. Foto: Tommy Egra

Enklere fiske med FishReveal

Ny ekkoloddfunksjon fra Simrad gjør det enklere å se fisken og hvordan den beveger seg i og rundt skjulesteder.

Publisert Sist oppdatert

Å lese av ekkolodd når man fisker er ikke alltid like lett, noe Simrad nå har gjort noe med. Med den nye funksjonen FishReveal kan sportsfiskere raskt og enkelt se hvordan fisken beveger seg i og rundt skjulesteder og strukturer ved hjelp av klart definerte fiskebuer. Der tradisjonelle CHIRP-visninger gir deg kraftige fiskemål, men mangler klart definerte strukturdetaljer, og der DownScan Imaging gir deg fotolignende bilder av bunn- og strukturdetaljer, men viser fiskemålene som små prikker, kombinerer den nye FishReveal-smartvisningen de beste dataene fra begge teknologiene, slik at det ikke lenger er behov for delt skjerm og tolkning.

Programvareoppdatering

Den nye funksjonen for fiske er en del av Simrads programvareoppdatering for skjermene i serien NSS EVO3, NSS EVO 2, NSO EVO2 og GO. Oppdateringen gir i tillegg til fiskefunksjonen en rekke forbedringer på av StructureScan-teknologien, inkludering av C-MAP Easy Routing og Navionics Dock-to-Dock Autorouting, og en ny og enklere C-MAP navigasjonspalett. Det er det også lagt inn støtte for berøringsskjermkontroll av elektriske MotorGuide® Xi5-motorer. 

 

Ny oppdatering gir nesten fotografiske bilder

Forbedret ekkoloddvisning 

Den forbedrede ekkoloddvisningen, eksklusivt for NSS evo3-skjermer, gir bransjeledende klarhet og rekkevidde, med nesten fotografiske bilder på hver side av båten og under båten. Ved å ta i bruk hele det dynamiske fargespekteret kan SideScan, DownScan Imaging og StructureScan 3D nå gi rikere bilder med stor forbedring av detaljer og kontrast. På samme måte som øyet kompenserer for varierende lysforhold, gir disse bildeforbedringene automatisk økt lysstyrke i mørke områder, samtidig som de forhindrer overeksponering i lysere områder. Dette øker det synlige området, slik at det er mulig å se hva som befinner seg i skyggen av båten, men også mer enn 30 meter unna.

C-MAP-navigasjonspalett

C-MAP-kartene har nå blitt enda tydeligere. Dette er ekstra synlig nær land, der fargene for land, brygger, ankringsområder, vann og kanaler har tydelige skiller, i likhet med vannkonturlinjene. Den nye paletten gjør det enklere å se hvor båten befinner seg i forhold til kanaler, navigasjonshjelpemidler, skjær og skrenter, eller et punkt på land. Fargeskjemaet er også mer behagelig for øyet.

Kontroll av Motorguide Xi5 elektrisk motor

Kontroller den elektriske Xi5-motoren fra berøringsskjermen til Simrad-enheten din. Med berøringsskjermen kan du enkelt opprettholde den gjeldende posisjonen din eller navigere til en ny posisjon uten å måtte forlate roret. Navigasjonsalternativer inkluderer navigasjon til markøren, mot en kurs, til et veipunkt, langs en rute eller etter et forhåndsdefinert svingmønster. Funksjonen ikke implementert på GO7-skjermer. 

Les mer om programvareoppdatingen her.