Søk i arkivet

HONDA: Honda Marine er alene om å tilby privatbrukere hele 6 års garanti på sine utenbordsmotorer.
HONDA: Honda Marine er alene om å tilby privatbrukere hele 6 års garanti på sine utenbordsmotorer.   Foto:

Honda har markedets beste motorgaranti

Honda Marine er alene om å tilby privatbrukere hele 6 års garanti på sine utenbordsmotorer. Så langt har ingen konkurrenter tatt opp kampen.

KVALITET: Ola Thorvaldsen,
Skjebergkilens Marina har god erfaring med Honda.

KVALITET: Ola Thorvaldsen, Skjebergkilens Marina har god erfaring med Honda.

Skjebergkilens Marina i Østfold ble etablert i 1974 og har i dag 15 ansatte. Marinaen leier ut over 1 200 båt- og opplagsplasser, selger båter, motorer og utstyr, driver serviceverksted for fritidsbåter samt salg av deler.

Ola Thorvaldsen er salgsansvarlig i marinaen. Han mener motorene fra Honda Marine – verdens største motorprodusent – er i en klasse for seg.

– Det er aldri noen feil på Honda, Ola Thorvaldsen, Skjebergkilens Marina. 

– Når vi leverer ut en ny båt med Honda-motor er alt i skjønneste orden fra vi pakker motoren ut av esken til båten ligger i vannet – i mange år framover. Det er ikke Honda-motorene som øker omsetningene på verkstedet, for å si det sånn.

Tester motorene lenger enn konkurrentene

Honda Marine tilbyr nå markedets lengste garanti for privatbrukere, 6 år.

– Selskapet tester motorene sine mye lenger enn andre før de slipper dem ut på markedet. Da kan de bedre stole på kvaliteten, forklarer Thorvaldsen.

– Derfor finnes det ingen barnesykdommer på en Honda. På Skjebergkilens Marina kommer vi til å fortsette med Honda så lenge Honda vil fortsette med oss.

Ekte vare

Når man jobber med utenbordsmotorer skal det ikke mye til å merke forskjell på de ulike merkene.

– Vi vet hvilke merker det er tull med, og hvilke det ikke er det, smiler Thorvaldsen.

– Andre produsenter har gjerne kjøpt opp andre motorer som de døper om og markedsfører under sitt eget merke. Det skjer ikke med Honda..

I tillegg framhever Ola Thorvaldsen at Honda Marine tilbyr hele rangen fra småmotorer på 2,3 og opp til kraftige arbeidsjern på 250 hestekrefter.

Båtmotorer du kan stole på – året rundt

UTVALG: Honda levrer motorer fra 2,3
hk til 250 hk.

UTVALG: Honda levrer motorer fra 2,3 hk til 250 hk.

Selv i den kalde årstiden kjører motorene fra Honda Marine jevnt og trutt. Mange yrkesbrukere sverger til Honda. Andre båtmotorer krever ekstra olje og mye stell når temperaturene kryper nedover gradestokken. Ikke Honda.

– Vi får aldri inn Hondas utenbordsmotorer til oljeskift om vinteren, forteller Thorvaldsen.

Det er AS Kellox som importerer Honda i Norge. De har tett kontakt med forhandlerne rundt i landet, som Skjebergkilen Marina.

– Vi vet at vi kan regne med Kellox når det kniper. Det vil si, den ene gangen vi har hatt behov for det, sendte de oss en ny motor på rappen og beholdt den gamle som de måtte reparere. Bedre service enn det, får du ikke, sier Thorvaldsen.

I båtfylket Østfold er det tydelig at kyndige og kresne båteierne ofte velger moderne, miljøvennlige, driftssikre, drivstoffgjerrige og stillegående utenbordsmotor fra Honda. Da vet de at de får en garanti som harmonerer med kvaliteten – den beste markedet har å by på.

BÅTLIV: Honda leverer moderne,
miljøvennlige, driftssikre, drivstoffgjerrige og
stillegående utenbordsmotor.

BÅTLIV: Honda leverer moderne, miljøvennlige, driftssikre, drivstoffgjerrige og stillegående utenbordsmotor.

 

Gå til toppen