Annonsørinnhold

NY: Simrad GO7 XSR er en ny plotter som nå er lansert sammen med GO12 XSE med skjerm på 12-tommer.

Bedre skjermer og større utvalg

Simrad oppgraderer sine prisgunstige GO-kartplottere

Publisert Sist oppdatert
STØRRE: Simrad GO12 XSE har en stor skjerm som egner seg for raske båter.

Etter oppgraderingen i høst får du de skarpe og lettleste skjermene fra toppmodellen Evo 3 på Simrads rimeligste plottere. Det betyr at du får markedets beste skjermer når det gjelder oppløsning og lesbarhet. Det gjør at du får mer informasjon på skjermen, med skarpere grafikk og høyere kontraster.

Også 12-tommer

Simrad utvider også tilbudet av GO-modeller. Nå kan du også kjøpe denne med 12-tommer skjerm. Modellen ha fått navnet GO12 XSE. Videre har GO7 XSR, 7-tommeren, fått en ny tynnere kasse slik at den har fått familielikhet med 12 og 9-tommeren.

Du kan nå også koble til radar til alle modellene i GO-serien. Modellene har også StructureScan® HD og CHIRP-ekkolodd for førsteklasses fiskeleting, integrert autopilot for presisjonsstyring, overvåking av motordata, full tilkobling av lydunderholdning med SonicHub®2, innebygd trådløs tilkobling og den kraftige Simrad TripIntelTM-tripcomputeren

Multitouch

GO-serien er basert på styring via berøringsskjerm. Det gjør plotteren mer plasseringsvennlig. Betjeningen er velkjent for brukere av smarttelefoner, noe som gjør den enkel i bruk.

Det er mulig å betjene disse plotterne via knapper, med et eksternt betjeningspanel som kan plasseres på egnet sted.

GO-serien kommer nå i fire ulike modeller, med skjerm fra fem til 12 tommer. Prisen strekker seg fra 5 976 kroner for den minste til 24 990 for den største.

 

Du finner mer informasjon og flere nyheter på Simrad Yachtings nettside. 

 

SERIE: Den prisgunstige GO-serien er nå tilgjengelig i fire størrelser.