Annonsørinnhold

TILBUD: Kjøp en Lagoon 52F og få en Volvo V40 med på kjøpet.

Kjøp en Lagoon og få en Volvo med på kjøpet

Navigare Yachting samarbeider med Bilia om en gunstig avtale om kjøp av 52-fots katamaran for charter i varmen.

Publisert Sist oppdatert
POPULÆRT: Katamaraner har mange fordeler, og blir stadig mer etterspurt op chartermarkedet.

Å kjøpe båt for charter er blitt en populær måte å bli eier av en luksuriøs båt til en lav pris. Katamaraner er blitt det store innen charter, og Lagoon er størst på flerskrogsbåter.

Navigare Yachting har 14 års erfaring med ulike investeringsprogram for charterbåter, og tilbyr båter fra Lagoon, Jeanneau, Beneteau, Hanse og Bavaria. Disse båtene kan du kjøpe etter ulike finansieringsmodeller. Les om Navigare Yachting investeringsprogram her.

Seil i varmere farvann

Kjøper du en båt gjennom Navigare Yachting kan du velge om du vil ha båten Karibia, eller i Middelhavet. Det påløper ingen driftskostnader, og alt vedlikehold blitt ivaretatt av Navigare Yachting. Velger du et investeringsprogram med 100 finansiering vil du få en årlig avkastning på pengene.

Les hva Navigare Yachting har for planer i tiden fremover

Få bil med på kjøpet

Navigare Yachting stiller ut tre katamaraner og har verdenspremiere for Sun Odyssey 440 under Marstrand Boat Show 25.-27. august.

Lagoon 52 F vises også for første gang i Skandinavia. Navigare Yachting har flere finansieringsmetoder for den store katamaranen. Med invisteringsprogramet SmartLow er innsatsen 383 300 euro, og det gir en ferieverdi på 45 000 euro per år.  Med på kjøpet følger en Volvo V40, et messetilbud med begrenset varighet.

Les: Lagoon 52F + Volvo V40 = sant

Flytende feriehus

Lagoon 52F er en stor katamaran med flybridge. Båten er tilgjenglig med tre til seks lugarer, alle med eget bad. Uteplassen er enormt hvor flybridgen gir rom på to dekk.

Lagoon 52 F er siste generasjon fra verftet, og modellen er dannet skole for de senere modellene.

Les mer om Lagoon 52F på www.navigare-yachting.com 

BONUS: Kjøp en Lagoon 52 i syden, og behold bilen hjemme.
LUKSUS: Lagoon 52S kan sammenlignes med en enskrogsbåt på 80-fot. Båten oppleves mer som en flytende bolig.