Annonsørinnhold

TIPS: Velg riktige solbriller på sjøen.

Tips for solbriller til strand og vann

Har du opplevd å bli blendet i sommer? Eller at solbrillene har sklidd nedover din svette nese? Her får du noen gode tips til valg av riktige solbriller.

Publisert Sist oppdatert

Flere merker har jobbet hardt med å designe elegante og moderne solbriller for å tilby den beskyttelsen som en virkelig sjømann krever. Når du er ute på havet eller bare ligger på stranden, så er gjenskinnet uansett din verste fiende. Det hindrer deg fra å oppdage fjell og fisker under vann eller fra å lese ditt favorittmagasin under parasollen. Blending er slitsomt for synet ditt, og det er en stor ulempe når du skal manøvrere båten i ukjent farvann eller bare ta deg en lang og avslappende svømmetur. Få noen gode tips til valg av riktige solbriller tilpasset din favorittaktivitet her.

Sterke farger

Hvilken situasjon er vel bedre for å være eventyrlysten med farger enn når du nyter sjølivet på en varm sommerdag? Det er ingen mangel på briljerende, fargerike solbriller og speilede solbriller, slik som Ray-Ban® Clubmaster® Flash-modell. Dette er en fantastisk måte for å legge en fargeklatt til stilen din.

Neseputer

Svetter du lett med solbriller på? Vel… da lønner det seg å vite at separate neseputer (dvs. de som ikke er støpt direkte på rammene) gjør slik at luften passerer lettere for å motvirke unødig svette. Kanskje har du en hard jobb med å dra i land en glad laks, ja, da kan det fort oppleves klamt med tettsittende solbriller på.

Polariserte solbriller

Polariserte glass er utformet for å redusere gjenskinn fra reflekterende overflater. Hvis du er ute på hav eller vann, er de er et ideelt valg for å eliminere gjenskinn fra disse blanke speilflatene. I tillegg øker de fargekontrastene slik at verden oppleves enda vakrere. Sjekk ut dette lekre Celine ‘Audrey’ solbrilleparet. Bortsett fra å gjøre utseendet ditt enda kulere, kommer de også med polariserte glass. Eller hva med disse sporty solbrillene fra Costa Del Mar, midt i blinken for en ekte fisker!

Store glass

Store glass dekker et større område, slik at de hindrer at det kommer inn sollys fra sidene. En bonus er at overdimensjonerte glass også er svært fasjonable! De har blitt sett på stilige kjendiser som Beyoncé og Cheryl Cole. De er en fantastisk måte for å style opp utseendet og holde solens stråler vekk fra øynene på samme tid. For en mer maskulint beskyttende stil, kan vi foreslå solbriller i wraparound-stil. Disse hindrer i tillegg at vinden kommer inn i øynene fra siden, og motvirker slik irriterte, rennende øyne.

Sammenleggbare solbriller

Mange store brillemerker har gitt ut sin egen versjon av sammenleggbare briller som Ray-Ban RB4105 Folding Wayfarer. Så hva er det som er så imponerende med slike sammenleggbare solbriller? Vel, det magiske oppstår på grunn av en liten hengsel på innfatningsbroen og på midten av sidestengene. Når de er foldet, kan solbrillene trygt legges vekk. De har en klar fordel overfor vanlige innfatninger, siden disse tar liten plass i en strandveske eller i lommen på en fiskevest. Enten du slapper av på stranden, tar deg en kort seilas eller bare vil ha en pause fra solbrillene dine, så kan sammenleggbare briller diskret bli med deg hvor du enn går.

For mer informasjon, og for å handle et nytt glimrende par solbriller til dine vannaktiviteter, så sjekk ut en fiks ferdig vannsportskolleksjon hos SmartBuyGlasses.