Marex vant i London

Marex 320 AC stakk av med prisen ”Motorboat of the Year” på den engelske messen London Boat Show. Til helgen sitter de i salen i Düsseldorf som nominerte til den langt større prisen Powerboat of the Year.

Publisert

Båtpressen i hele Europa ser ut til å like det de ser fra den norske produsenten. Da de lanserte sin 37-foter ut fra samme konsept for tre år siden, vant de rubbel og bit av priser i Europa, og de preget førstesidene på de fleste større båtblader.

Prisen fra London ble delt ut mandag i denne uken, og det er magasinene Motor Boat & Yachting og Motor Boats Monthly som deler ut prisen i samarbeid med messearrangørene. Alle båtene som blir nominert til de forskjellige prisene er testet av journalister fra disse to bladene, som forøvrig er eid av same forlagshus, IPC Magazines i England.

Thomas Aalrud er meget fornøyd om dagen, og sier prisen ble delt ut til stående applaus på hotel Savoy i London. Det har vært meget stor intersse også blant kundene på denne båten og det er gjort mange salg både innelnlands og internasjonalt allerede. Til helgen skal den altså premierevises fra et av de beste markedene for Marex, nemlig Tyskland.

Prisen de er nominert til i Düsseldorf  avgjøres av en jury sammensatt av syv av Europas mest betydningsfulle båtblader fra tilsvarende mange land.

Powered by Labrador CMS