Mann funnet død i sjøen ved færder
Mann funnet død i sjøen ved færder

Mann funnet død i sjøen ved færder

En mann er funnet død i sjøen i nærheten av Færder, melder Østlandsposten. Mye tyder på at det dreier seg om mannen som ble meldt savnet tidligere i dag, etter at seilbåten han førte ble funnet drivende ved Færder fyr.

Publisert

En mann ble funnet i sjøen i leteområdet litt før klokken 13. Mannen ble tatt ombord i et redningshelikopter, og er fløyet til et sykehus på Østlandet. Operasjonsleder ved politisentralen i Tønsberg bekrefter overfor Østlandsposten at personen er er død. Verken politiet eller hovedredningssentralen vil bekrefte om det er den 58 år gamle mannen fra Larvik som er funnet.

Redningsskøyta Askerbæringen ble kalt ut etter at den 25 fot store seilbåten ble funnet drivende mellom Færder og Rauer av en fiskebåt ca klokken seks onsdag morgen. Ifølge Hovedredningssentralen hadde båteieren vært i Strømstad for å hente båten, og han skulle seile den til Stavern. Båten skal ha forlatt Strømstad tirsdag morgen. Mannen skal være 58 år gammel og fra Larvik.

Båten ble onsdag morgen tauet inn til Stavern, og leting etter mannen ble igangsatt med Sea King helikopter, svensk og norsk kystvakt, og redningsskøyta Askerbæringen.

Bildet: Styrmann Helge Pedersen på RS "Askerbæringen" inspiserer den 25 fots seilbåten etter innsleping til Stavern (Foto: Skipsfører Per Einar Johnsen © NSSR)

Powered by Labrador CMS