Norges største Riva

Rivende utvikling: Denne Rivaen har de siste årene blitt pusset opp for mange millioner kroner, men skal man kjøpe en tilsvarende ny og moderne båt blir det langt dyrere.

Pusset opp for 18 millioner - selges for 10

Norges største Riva kan bli din for ti millioner kroner og én betingelse.

Publisert Sist oppdatert

For åtte år siden kjøpte eiendomsinvestor Asbjørn Abrahamsen i Tønsberg en Riva på 135 fot. Prisen Abrahamsen betalte for Riva-en var sju millioner. Dette er ganske så lavt om vi sammenligner med andre yachter, og pris per fot. Totalt har Abrahamsen ifølge Tønsbergs Blad brukt om lag 18 millioner kroner i renovering. Til sammen har båten da kostet Abrahamsen 25 millioner kroner. Nå kan den bli din for 10 millioner kroner. Tønsbergs Blad skriver også at Abrahamsen har fått mange henvendelser om yachten, men at han stiller en betingelse til kjøperen.

– Den selges også med en leiekontrakt. Det vil si at vi selger båten og leier den tilbake ved noen anledninger, sier Abrahamsen til TB.no.

I Båtliv nummer 1 2015 var det reportasje om denne Rivaen. Yachten er også unik i verdenssammenheng. Første eier var en konge fra Dubai, det ser vi på all bronsen i båten. Abrahamsen kjøpte Yachten etter en brann om bord, som skjedde da den var eid av eieren av BMW.

Les historien om Norges største Riva (for abonnenter)

 

SELGES: Asbjørn Abrahamsen med Rivaen han kjøpte for åtte år siden.