Loppemarked for brukte båter og utstyr

Loppemarked for brukte båter og utstyr


Loppemarked for brukte båter og utstyr


Det første loppemarked for båter og utstyr ble i helgen arrangert i Dubai. Alt kan selges bare det har en maritim tilknytning. En ide for Sjøen for Alle?

Publisert

”Nautisk loppemarked” høres ganske så fristende ut. Tenkt deg å kunne vasse i brukte båter, motorer, deler og utstyr til prutbare priser. På bilsiden har man Ekebergmarkedet som arrangeres to ganger i året, på høsten og våren, med tusenvis av besøkende som ønsker å handle brukt og billig. Herved er ideen lansert for nordmenn med mye plass. Jeg vet at NORBOAT går svanger med noe lignende i mindre skala til neste års utstilling på Lillestrøm. Hva med en studietur Prytz?

I Dubai delte man inn i salg på sjøen, brygga og inne på land. Der i gården hadde man fått en marinaeier til å sponse det hele med plass. Loppemarkedet som kalles en ”nautisk festival” skal arrangeres hver tredje lørdag i måneden. Og for de som planlegger tur til Dubai, kan jo passe på å legge turen nettopp til den helgen. Kanskje kommer man hjem med noen godkjøp, for finanskrisa har herjet bra med Emiratene også. Som seg hør og bør en oljestat går grensen for salg ved 40 meter. Det vil si man kan ikke selge båter større enn 131 fot. Ja, ja litt stort å få med i håndbagasjen uansett.

Powered by Labrador CMS