Bli abonnent Nyhetsbrev Annonser hos oss

Liten Minor med maksimal plass

25 fot er ikke all verden. Men takket være smarte opp-graderinger kan Minor nå levere en kompakt alt-i-ett-båt med fire faste køyeplasser og plassutnyttelse som imponerer. Med en startpris på 1,2 millioner kroner er ikke båten billig, men den gir mye for pengene.

Publisert

For tre år siden kom Minor 28 Offshore med en forbausende bra senterlugar. Så fulgte grombåten Minor 36 Offshore med en nydelig lugar under salongen. Nå får også lillesøsteren på 25 fot det samme lure overnattingsarrangementet. Skroget er imidlertid det samme som tidligere, og overbygget viderefører den moderne og langt mer «aggressive» grunnutformingen som kom på plass etter designer Daniel Sundkvists omfattende «facelift» for noen år siden.

Det meste er på plass

Salongen på en 25-fots styrehusbåt må nødvendigvis bli et kompromiss. Her er det bordets størrelse som sladrer om at vi snakker om en liten båt. Det er bare å glemme full middagsoppdekking for mer enn to personer, men den «avkuttede» U-sofaen er trivelig og komfortabel, og de fremre stolene kan svinges mot salongen.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her