Linsen med svart skrog

Nederlandske Linssen lanserer dere nye Mark III-serie under båtmessen i Düsseldorf i januar.

Publisert

Stålbåtprodusenten fra Nederland har hatt MARK II-serien på markedet siden 2002, og lanserte med det de markedsfører som Variotop, altså helautomatisk folding på taket. Ti år etter innser produsenten at tidene har forandret seg noe, og gjør noen endringer på Mark II-serien, og kaller den Mark III. Det blir med båtene Grand Sturdy 500 Variatop Mark III og Grand Sturdy 470 Mark III.

Noe av det første man vil legge merke til med den nye serien er skroget som er blitt svart. Eller polert svart, som Linssen skriver i en pressemelding. Overbygget får kremhvit farge.

En annen forandring produsenten trekker fram er interiøret, der det er et valg mellom klassisk luksuriøst, eller komfort. Mark III har vissnok gått gjennom en totalforandring, med hjelp fra belgiske Korage Interieur, og lover at du skal bli overrasket over den nye stilen når du får se båten for første gang.

På båtmessa i Düsseldorf i januar 2012 blir Grand Sturdy 500 Variatop Mark III stilt ut med den nye komfortstilen, mens Grand Sturdy 470 Mark III blir stilt ut med den nye mer klassisk luksuriøse stilen. 

Vurderer du å dra på båtmessa i Düsseldorf, som er Europas største, kan du bli med på Båtlivs lesertur. Priser og info finner du her.

Powered by Labrador CMS