Liggestol til topps

Under Mets-messen som foregår i øyeblikket blir beste båtutstyr kåret. En avslappende nyhet vant hovedprisen, men også en rekke kategoripriser ble utdelt. Det ble mye megayacht utstyr.

Publisert

Mets er en lukket utstilling for båtutstyr. Det er stedet båtprodusentene shopper.

Dame-award deles ut hvert år. Denne gangen var det 138 produkter fra totalt 107 selskaper som sloss om æren. 34 produkter kom på nominasjonslisten.

The Teaky Beach – stern platform chaise lounge fra Opacmare fra Italia er en solseng som kan legges flatt i dekk. Den bygger bare 75 cm slik at den stjeler minimalt av plassen under dekk. Produktet er utviklet for det øvre markedetet og vil passe båter på størrelse over 65 fot.

Elektronikk

Beste elektronikk dings er også ment for de større båtene. Det er en magnetstripeleser som identifiserer alle som går om bord. Om noen prøver å komme om bord som ike har noe der å gjøre vil det gå en alarm.

Dekksutstyr

Opacmare vant to priser. De stakk av med beste dekksutsyr også. Det var for en badeplattform som bretter seg ut.

Sikkerhetsutsyr

Prisen for beste sikkerhetsutsyr gikk til EVRSafe ISS-1040 fra EVRSafe Marine Technologies. Den kan utstyres med opptil 130 sensorer som melder fra om farlige gasser. Den kan også kobles op mot mange små skjærmer so kan plasseres mange steder i båten.

Maskin og mekanikk

Vinneren her er et nytt vindsystem som kan monteres så lavt som en fot fra vannlinjen, samtidig som det kan åpnes fra innsiden. Vinduet er godkjent i Italia (RINA) der produktet kommer fra. Produktet vil øke lys- og luftemulighetene på fremtidige båter.

Det ble også utdelt «Spesial mentions» Se vår bildespesial.

 

I kategorien programvare for båter, Marina og verftsutsyr og klær ble det ikke delt ut noen priser.

Powered by Labrador CMS