Bli abonnent Nyhetsbrev Annonser hos oss

Lekker skjærgårdsjeep fra Chris-Craft

Chris Craft 26 Catalina er en fryd for øyet og er tilrettelagt for sportsfiskeren.

Publisert

På Oslo Boat Show som ble arrangert i helgen ble Chris-Craft 26 Cataline vist på sjøen. Dette var den første presentasjonen av den nye båten i Skandinavia. Utstillingsbåten har en Mercury 300 Verado på hekken. Prislappen med ekstrautstyr er 1.144.137 kroner, for å være nøyaktig på krona.

Selv om den er tilrettelagt for fisketuren, med fire stangholdere bak førerbenken, tre bak akterbenken, samt to på hver skrogside, kan den også brukes til livets late dager. Forut er det en bueformet benkeplass som kan gjøres om til solseng. Rundt hele skrogsiden er det på polstret på innsiden. Dette fungerer som ryggpute for benken forut, og som polstring for de som lener seg med stang og fiskerer over ripa.

Konsollen kan åpnes forfra. På innsiden finner den fornødne et toalett. Bak konsollen er det benk med plass til to voksne, inkludert føreren. Rattet er tiltbart, og det er lagt til rette for at man kan stå eller sitte når man kjører.

Med 300 hestekrefter på hekken skal behagelig cruisingfart ligge på om lag 35 knop. Med full tank kan skal du da kunne cruise avgårde om lag 300 nautiske. Toppfarten ligger på ca 42 knop.

Lengde: 8,08 m

Bredde: 2,64 m

Tørrvekt: 2757 kg

Drivstofftank: 583 l

Vanntank: 75 l

V-bunn: 21 grader