Bli abonnent Nyhetsbrev Annonser hos oss

Launch med bokomfort

Chris Craft Launch 36 ser ut som en velutrustet dagsturbåt, men innvendig imponerer den like mye. Se video!

Publisert

Båten har stor solseng og en sittegruppe på fordekket. Det er mulighet for bord og ryggsttøtte for solsenga, slik at man får full sittegruppe om ønskelig. Det er brede dollbord for å komme seg fram til cockpiten. Så hvem skulle da tro at det under dekk er full ståhøyde med en stor dobbelkøye og tre andre køyeplasser? Eget baderom er det også. Inne på badet er toalettet, og den har eget dusjrom med full ståhøyde. Og på babord side i båten er det skapplass med safe som standard. Den første båten i Europa ble vist på Cannes Yachting Festival.

Førerplassen har tre separate førerstoler med oversiktlig førerplass som har to plottere og bra med instrumentering. Båten har også joystick-styring. Båten som ble vist på Cannes har to Volvo Penta D6 400 med drev. Men vil man ha utenbords er også det mulig, da det lanseres en utenbordsversjon i februar.

– Båten vi tar til Norge får tilpasset kalesje for nordiske forhold, sier Marius Kragstad hos den norske forhandleren Kragstad AS.

Akter er det sittegruppe og masse stueplass. Vi ser ikke bordet i båten, men uten at man vet om det danser man nærmest på bordet. Når det skal brukes heises det opp fra dørken. I tillegg er det på akterdekket et utepantry med grill, keramisk topp og vask.

Chris Craft er en relativt dyr fornøyelse, og denne 35-foteren er ikke noe unntak.

– Prisen for båten fullt utstyrt er cirka fem millioner kroner, med to D6 400, generator og joystick, sier Kragstad.