Last ned gratis Düsseldorf-app

Skal du på verdens største innendørs båtmesse til helgen eller i neste uke? Last ned appen som gjør navigasjonen på messeområdet enklere.

Publisert

SMART: Med 18 haller er det kjekt å ha en app som viser hvor du skal.. og hvor du ER.

Lørdag braker det løs for den 43. utgaven av Boot International Boatshow i Düsseldorf.

Synes du messehallen i Lillestrøm er stor, kan du glede deg over langt større logistiske utfordringer når du smetter inn porten til Boot-messa. Den er verdens største i sitt slag, og inkluderer

hele 18 store messehaller stappfulle av alt fra seilende og motoriserte verdensnyheter, til utstyr, elektornikk, robåter, wakeboard, klær og og turoperatører som lokker med båtferie i eksotiske strøk.

Men tyskerne er kjent for å ha kontroll og orden i sysakene, og for å gjøre det  praktisk og enklest mulig for publikum å finne frem på det gedigne området,  finnes det selvfølgelig en app som hjelper deg med navigasjonen.

Se interaktivt messekart her, hvor du kan klikke på hallene og se hvem som stiller ut i hver enkelt hall.

Søk på "Boot Düsseldorf" i Appstore'en på  iPhone, og last gratis ned. Her finner du oversikt over det du trenger å vite, fra nyheter til kart over hallene, hvilke tema du finner hvor og  dessuten lenker til hvordan du kan more deg eller bruke penger utenfor messehallene.

Powered by Labrador CMS