Lanserer sjøkart på mobiltelefonen

Finske Tracker OY har utviklet en ny navigasjonspakke for mobiltelfon. Sjøkart og GPS er blant løsningene som nå kommer.

Publisert

Trackers nye navigasjonssystem “MyWay”, kan ifølge produsenten “forvandle” mobilen din til et fullt brukbart båtnavigeringssystem. Detaljerte sjøkart over europeiske farvann og GPS blir tilgjengelig på telefonen.

Det nye navigasjonssystemet blir tilgjengelig for Nokia og SonyEricssom smartphones. I tillegg til sjønavigasjon, tilbyr det nye systemet både bil- og terrengnavigasjon. Et eget sporingfssystem er også inkludert.

Om sporingssystemet heter det i en pressemelding: Enheter bestående av GPS med SIM-kort som kommuniserer med MyWay i telefonen. Objekter kan følges, spores, settes inn i kart med avstander, retning etc. Enheten kan også ringes opp for å lytte – gi beskjeder.

Tracker produktene vil markedsføres i Norge av Euro-Tec AS.

– Med vår erfaring fra GSM-bransjen vil vi sørge for at det etableres gode abonnement for sporingsenhetene slik at det blir et fornuftig kostnadsnivå. Vi vil også i samarbeide med operatører skaffe tilgang på relevante (Symbian Series 60) terminaler/telefoner, heter det i pressemeldingen.

Det er allerede inngått distribusjonsavtale med Brightpoint inn mot mobil-forhandlere.

Det er også satt igang et samarbeidsprosjekt med NetCom med tanke på å utvikle riktige abonnementsformer for sporingsenhetene samt tilgang på relevante terminaler, skriver Euro-Tec.

Ytterligere informasjon;

http://www.euro-tec.no

http://www.tracker.fi

Powered by Labrador CMS