Lager TV-film om offshore-1 sirkuset

Østerrikeren Norbert Blecha skal lage spillefilm fra Offshore-1 miljøet. Han har siden i fjor vår drevet med planlegging av filmen, og Jotunteamet har spilt en viktig rolle i dette forarbeidet.

Publisert

Det skal bli action for alle pengene når Østerrikeren Norbert Blecha nå skal gå inn i Offshore-1 sirkuset med sine kameraer. Han har lang erfaring fra internasjonal film både som produsent, skuespiller, og stuntmann. Filmen skal taes opp på Hawai, og slik det ser ut nå vil deler av Jotunteamet med båt spille en viktig rolle i filmen. Båtliv møtte Blecha i Dubai, hvor han fulgte teamet for å lære alt om denne ekstreme sporten fra innsiden. Blecha har gjort lignende filmer tidligere, men da fra andre ekstremsporter som frikjøring med snowboard i alpene.

Skuespillerlisten var ennå ikke klar, men Blecha nevnte at han hadde vært i kontakt med fransk-amerikaneren Christopher Lambert (Tarzan og Highlander). Blecha selv vil også delta i filmen.

Vil du vite mer om innspillingen og handlingen kan du lese neste Båtliv som kommer i slutten av Januar. Vi har tillatt oss å leke litt med fargeutrykket i de bildene som følger reportasjen.    

Powered by Labrador CMS