Kronprins Haakon besøker båtmessen på åpningsdagen
Kronprins Haakon besøker båtmessen på åpningsdagen

Kronprins Haakon besøker båtmessen på åpningsdagen

H.K.H. Kronprins Haakon kommer til åpningen av Sjøen for alle 2011 fredag 18. mars. Sjøfartsdirektør Olav Akselen åpner messen.

Publisert

Ut fra det vi erfarer vil Kronprinsen avlegge et besøk hos Hydrolift. Der har han bedt om å få snakke med Bård Eker, som i år stiller med messens råeste båt. I tillegg viser han også frem både Koenigsegg bil og Ducati motorsykler  som han er involvert i produksjonen av.

Kronprinsen vil også besøke Kongelig Norsk Båtforbund som i år feirer 100 år, og som aldri har vært større enn det de er i sitt jubileumsår.

Messen blir i år åpnet av sjøfartsdirektør Olav Akselsen.  Han vil også si noen ord til publikum og presse.

-Sjøen for alle er større enn i fjor, og vi ser det som et tegn på at bransjen har tro på bedre tider og at Sjøen for alle er den største og viktigste markedsplassen for fritidsbåter og relatert utstyr.  Fredag 18. mars setter vi seil og cruiser inn i sommeren, sier Messegeneral Erlend Prytz i Norboat.

Kl. 1200 Dørene åpnes for publikum.

Kl. 1200 H.K.H Kronprins Haakon ankommer ”Sjøen for alle”.  HKH Kronprins Haakon besøker messen og vil bli vist rundt.  Han vil blant annet besøke Kongelig Norsk Båtforbunds 100 års jubileumsstand og han vil overvære åpningen av messen som skjer på Sjølyst Marina i B-hallen ca. kl. 1240.  Eget presseprogram vedlagt.

Kl. 1240 Sjøfartsdirektør Olav Akselsen åpner messen.

Powered by Labrador CMS