Koster fra et fugleperspektiv

Kosterfestivalen er godt i gang, og et av de populære innslagene er Genialteaterns daglige barneforestilling om det å betrakte menneskene fra oven.

Publisert

Hvorfor må menneskene alltid ha et orkester eller en klovn for å klappe? Ja det er betraktningene de tre musikalske fuglene spør seg etter å ha fløyet rundt oss som sitter benket foran scenen på Kosters Trädgårdar en helt vanlig tirsdag formiddag i juli.

Vi klapper og ler, mens menneskene bak fuglemaskene hele tiden spør publikum om vi kanskje skulle klappe til han som klipper gresset også. Han gjør en fantastisk jobb med å få gresset like langt. Så ler vi litt igjen.

Og så spør ”fuglen” hvorfor vi ikke klapper når vi får bæsjen til å forsvinne av seg selv i do. Da ler i hvert fall ungene mye, for bæsj det har de greie på.

I hele tatt synes fuglebandet på scenene at vi skulle hoje, klappe å skrike litt mer til hverandre over dagligdagse ting.

Er du ikke helt overbevist anbefaler vi et besøk denne uken på Koster, hvor øyene er preget av musikkfestivalen som foregår. De har nok fått seg et par kraftige trykker av alt det regnet som stadig overrasker med å komme i store mengder, og til alle døgnets tider. Barneteateret alternerer mellom nord og syd annen hver dag. For de voksne er det musikalske forestillinger flere ganger daglig, og med stor variasjon i utrykket. Alt fra cabaret sang til filharmoniske konserter.

Powered by Labrador CMS