Økonomisk men litt «billig»

Oceanmaster går seg litt bort i løse løsninger. Men når det er sagt kommer den polsk/norske nyskapningen godt fra det når det gjelder pris, driftsøkonomi og støy.

Publisert

620 Cabin har for mange kompromisser, og prøver å bli alt, men klarer det ikke. De lanserer seg selv som ”den komplette daycruiser og weekendbåt til uslåelig pris”. Det er den også på mange måter, men når du må ha en egen kabin for å lagre alle putene og løse plater som skal til for å lage blant annet solseng bak, ble vi skikkelig mannevonde på alt løsgodset som fløt rundt. Synd for en av landets raskest voksende båtmerker at de her fremstår med uprøvde løsninger.

Når det er sagt er Oceanmaster en av de båtene som kommer best ut totalt når vi sammenligner de økonomiske faktorene pris og drivstofføkonomi. Grunnprisen er behagelig i forhold til flere av de andre testede båtene, men skal du opp på utstyrsnivået til Askeladden eller Uttern må du ut med 70 000 kroner i tillegg.

Testen kan  leses i sin helhet på PDF-fil for nedlastning, gratis for abonnementer og 50 kroner pr. artikkel for andre. Bladet er ute hos abonnementene 31. august og i løssalg fra  5. september.

Tegn abonnementBåtliv

Powered by Labrador CMS