Her har sjeikennettop delt ut pris til Bjørn Rune Gjelsten og stev Curtis. han hadde toppidrettssjef Åmbø med seg på podiet.
Teamet måtte ha bilde med hans høyet, Sheikh Mayed Bin Mohammed Bin Rashid Al Makthoum.
Ikke hver dag det vandrertre sivile Sheikher rundt på rådhusbrygga. Fra venstre Sheikh Al Tani ra Qatar, Sheikh Al Makthoum av Dubai og Sheikh Said også ra Dubai.
Sheikh Mayed Bin Mohammed Bin Rashid Al Makthoum av Dubai, kom til Oslo i da

Kongelig besøk under Offshore VM

Tronarvingen av Dubai, Sheikh Mayed Bin Mohammed Bin Rashid Al Makthoum, dukket plutselig opp på båtracet i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Plutselig kom det fire sorte Mercedeser svingende inn på depotplassen et par timer før VM-runden skulle starte. Ryktene hadde svirret en stund om at den meget båtinteresserte prinsen var på vei. Han ble mottatt av Sheikh Said, som leder selve gjennomføringen av løpet. Hans høyet  styrte rett imot depoet hvor Victorybåtene stod og ble klargjort for dagens løp. Så måtte man ta det obligatoriske bildet hvor alle fra teamet skulle være med.

Vi fikk en rask prat med den unge tronarvingen like etter at han hadde delt ut seiersprisen til Bjøn Rune Gjelsten.

-Jeg elsker alle former for båtsport. Selv kjører jeg båtrace men i andre klasser enn det som kjøres her i Oslo. Men en dag vil jeg sitte ombord i en Victorybåt og vinne for landet mitt, sier Sjeiken som er nummer tre i arvefølgen til Dubai. Hans far er visepresident og statsminister i de Forente Arabiske Emirater, og  statsoverhode i Dubai.