Komishow på Trebåtfestivalen

Den nye ledelsen av Risør Trebåtsfestival går nye veier for å trekke publikum og avslutter årets festival med komishow.

Publisert

Det blir dermed litt av en kombinasjon av fartøy, foredrag og underholdning. Til søndagens avslutningsshow i indre havn lokkes det nå med Rune Andersen fra hovedscenen i et spesialtilpasset trebåtshow som inneholder både humor og musikalske innslag.

– Dette blir en helt spesiell sak som man kun vil kunne oppleve denne ene gangen på Risør Trebåtfestival til Agderposten. - Rune Andersen vil spesialskrive et panel med mange forskjellige parodier/imitasjoner av kjente personer fra politikk, underholdning og samfunnsliv, som skal diskutere Risør Trebåtfestival, og selvsagt er Kongen er av debattantene.

Det blir i tillegg mange musikalske parodier under showet. - Vi skal ikke røpe for mye men både Bjørn Eidsvåg, Povl Dissing, Odd Børretzen og DDE stikker hvert fall innom, sier festivallederen. - Har du ikke opplevd Rune Andersens mange personligheter ennå, har du dermed en gylden muligheten på Norges største og viktigste kystkulturarrangement første helgen i august, lokker festivalleder Odd Sverre Aasbø.

Powered by Labrador CMS