Kom i kostervals!

Den sagnomsuste melodien lever sitt eget liv. Hver tirsdag i juli kan du svinge deg til kostervalsen på Ekenäs hotell på KOSTER. Mer ekte kan det ikke bli!

Publisert

Kostervalsen ble skrevet av militærmusikeren David Hellström og teksten skrev tannlege og sjarmør Göran Svenning fra Strømstad.

Sang og melodi ble skrevet til en sankonkurranse I 1907, men et noe “drisitig” teksmateriale gjorde at denne legendarisk låten ble forkastet. Noen år senere dukket den opp igjen, og ble utgitt. Siden da har den flere ganger byttet plass med den svenske nasjonalsangen om popularitet og kjendisstatus internasjonalt.

Dette er ikke det eneste som skjer på Ekenäs Koster i sommer. Hotellet kjører flere livekvelder i uken, og Jack Wreeswijk har fått et stort publikum med både sin berømte fars viser og sitt eget materiale.

17. og 18. Juli skjer det noe meget spennende for øyas unge besøkende. Da kommer DJ-ene Jill og Karin for ¨snurre vinyl og lage show i baren på Ekenäs.

Alle arrangementene er åpen for alle, og båtfolket ønskes spesielt velkommen fra vertskapet på hotellet. Hotellet har alle rettigheter både ute og inne, og en av Bohusläns flotteste ute-terrasser.

Her er programmet for Juli.

7/7 "Kom i Kostervals" - vår hjemmegjorte bryggedans under ledelse av Ingvar Örner med gjester. Denne ukens gjester er: Bengt Johansson og Mikael Godé. 
Første dansen går kl. 19.30

8/7 Viseaften med Dan Fägerqvist og Johanna Dahl tolker Vysotskij9/7 Jazz/folkemussik med Karin Indhes trio.

14/7 "Kom i Kostervals" - vår hjemmegjorte bryggedans under ledelse av Ingvar Örner med gjester. Denna ukens gjester er: Karin och Hasse. 
Førsta dansen går kl. 19.30

15/7 Viseaften med Jack Vreeswijk

16/7 Jazzmusik med Salome Kent, akompagnert av Hasse og Karin

17/7 Tubatrion underholder på kveldskvisten.

17 - 18/7 "Go your own way" – klubbdronningene Jill og Karin flytter ut fra Göteborg og tørker støv av vinylen i baren.

21/7 "Kom i Kostervals" - vår hjemmagjorte bryggedans under ledelse av Ingvar Örner med gjester. Denna ukens gjester er: Stefan og Bengan. 
Första dansen starter kl. 19.30

22/7 Viseaften med Emrick og David Bäck. 

Uavhengig av Hotellets arrangementer, arrangeres det også en kammermusikkfestival med meget variert program i de to siste ukene av juli. Her lover arrangøren mange spennende innslag gjennom de to ukene festivalen pågår.

Sjekk:

http://www.sydkoster.se/sv/Hem/

http://www.kosteroarna.com/

Powered by Labrador CMS