KNBF tilbyr billig finansiering av drømmebåten
KNBF tilbyr billig finansiering av drømmebåten

KNBF tilbyr billig finansiering av drømmebåten

KNBF har inngått samarbeidsavtale om båtfinansiering med ELCON/Santander. Med denne avtalen kan KNBF-medlemmer finansiere ny og brukt båt med lån på gunstige betingelser.

Publisert

KNBF kan nå levere en pakke til båtfolket; Finansiering (KNBF Båtlån), sikkerhetskontroll (KNBF’s Besiktigelsesmannsordning) og forsikring (Norske Sjø). 

- Dette vil gjøre det enklere for båtfolk å anskaffe ny båt, forteller generalsekretær i Båtforbundet Jan H. Syvertsen. Forsikringen får kundene gjennom Norske Sjø, Båtforbundets egen forsikringsordning, som for tiden er svært konkurransedyktig i alle prissammenligninger, i følge Syvertsen. Forsikringen er en fullverdi kaskoforsikring med meget god dekning (se www.norskesjo.no ). Båtforbundet er alene om å kunne tilby markedet denne tre-i-et-løsningen.

Medlemmer av KNBF kan finansiere sin nye båt med KNBF Båtlån til en rente på 6,15 % ved 50% egenkapital og 6,45 % ved 35% egenkapital (kampanjerente frem tom. 15.10.07). Standard rente er hhv. 7,0 og 7,3% pr. dd. Det er viktig å understreke at renten vil kunne endres iht. de renteendringer som kommer fra Norges Bank.

 

KNBF Båtlån inkluderer sikkerhetskontroll av båten uten ekstra kostnader. En besiktigelse innebærer en gjennomgang av alle vesentlige sikkerhetsområder knyttet til båt og motor. Det kan spare deg for mange kroner og samtidig gjøre båtlivet både tryggere og triveligere. Sikkerhetsbesiktigelsen gjennomføres av en KNBF’s besiktigelsesmenn, som det finnes mer enn 100 av rundt om i Norge.

Mer informasjon om KNBF Båtlån finner du på www.knbf.no  -  ”KNBF Båtlån”.

Du kan også ta direkte kontakt med ELCON/Santander på tlf. 08525 eller søk på www.elcon.no for et finansieringstilbud. Hvis du ikke er medlem, kan ELCON ordne dette for deg.

Powered by Labrador CMS