Klassisk trebåtreff i Åsgårdstrand

Årets siste treff for klassiske trebåter fant sted i Åsgårdstrand i helgen.

Publisert

Til sammen hadde 11-12 båter funnet veien til gjestehavnen fredag kveld da Båtliv besøkte Åsgårdstrand. De fleste deltakerne kom fra området mellom Oslo og  Skien, i tillegg til Østfold.

Foruten trebåtenes eiere var familier, barn og firbente gjester  samlet i båtene og på bryggekanten. Helgens treff i Åsgårdstrand var det fjerde og det siste treffet for klassiske trebåter denne sesongen.

– Målet er at dette skal bli en tradisjon, sier nylig avgåtte leder i Åsgårdstrand båtforening Kåre Amundsen, som var primus motor for helgens arrangement. Dette er andre året på rad at det arrangeres et klassisk trebåt-treff i havnen nedenfor hotellet i Åsgårdstrand.

Foruten å treffe andre båtfolk i hyggelig sosialt samvær er treffet en fin anledning til å utveksle erfaringer og få tips og råd av hverandre.

 At også de yngste koste seg fikk vi bekreftet av Oda (12) fra Lier. Hun forteller at det egentlig var litt tilfeldig at hun og familien kom inn innom trebåttreffet.

– Vi visste ikke at det var treff her, men da folkene på en av de andre båtene vinket oss bort hit var vi ikke sene om å komme, smiler Lier-jenta.

Tidligere har det klassisketrebåt-folket møttes i Son, Telemark, og under trebåtfestivalen i Risør.

Powered by Labrador CMS