Kjøremaskin, basta!

Yamarins nye 80 DC er ikke bare flåtens flaggskip, den er en usedvanlig god kjøremaskin også. Med Yamahas V8 monster-motor på hekken er dette båten for deg som har erfaring og liker en aktiv kjørestil.

Publisert Sist oppdatert

Yamarin er et av Skandinavias mest solgte båtmerker. Vi har kjørt både liten, medium og nå til slutt den største DC-80, og skjønner meget godt hvorfor disse finske båtene er så populære. Båtene utmerker seg først og fremst for sitt gode håndverk og som sikre sjøbåter. Det er fra vannlinjen og ned disse båtene imponerer mest. En relativt dyp v-bunn, med et godt avstemt akterskip, gjør at de sitter som klistret til underlaget selv i meget høye hastigheter. Vi snakker da fra 40 knop og oppover.

Yamarin kan sine skrog. De er kanskje blant de beste i Europa når det gjelder fritidsbåter beregnet på den vanlige båtkjøperen. De er trygge og stabile i alle fartsområdene. Med stor nok motor blir planingsterskelen eliminert til et minimum. Båtene er forutsigbare, og vi opplevde ingen overraskelser under vår prøvekjøring.

Ikke overmotorisert

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS