Kjør båten rett opp på brygga

Med Jetdock flytebrygger  parkerer du båten tørt og trygt  mellom hver tur.

Publisert

RETT OPP: Det er bare å gi gass og kjøre opp. Alle Foto: Linn Kr. Hansen

Jetdock er et modulbasert flytebryggesystem, som også egner seg som bade- og flytebrygge når det ikke er båt på.  For å lagre båten oppå bryggen kjører man den  opp og ned flytebryggen ved bruk av båtens egen motor.  På den måten sparer man skrog og motor for skjell og groe, og reduserer dermed utgifter og arbeidstimer med stoffing og vasking. Båten slites mye mindre hvis den kjørers opp på Jetdocken etter bruk.  Med hele skroget ute av vannet, reduseres generell slitasje og båten ligger stødigere for vask og vedlikelhold, samt at  ingen groe og skjell etc.

Importør og Forhandler i Norge, Jens  Guthe i Ceres AS , har tilgjengelig flytebrygger for 14, 15, 18,19, 20 og 23 fots båter for omgående levering. Erfaringer fra årets sesong er at  ingen fartsknop ble mistet pågrunn av groe, og at drivstoffforbruket var uendret i slutten av sesongen sammenlignet med nystoffet båt satt på vannet om våren.

Komplett pakke

Jetdock selges som et komplett system, inklusive vinsj som backup utsyr, samt festemateriell , nesehjul, støtterør med mer. Alt av tilbehør er inkludert i prisen.

Hvert element veier 6,3 kilo og har mål 50.8cm x 50.8cm x 40,64cm. Jetdock kan deles inn i tre til fire «flåtedeler» for lagring og montering. Den er brukbar til både utenbords- og innenbordmotor med eksternt drev, men ikke i akslingsbåter. Jetdock brukes aktivt både for båter opptil 40 fot og også sjøfly.

 

Diskret i vannet

Jetdock er på grunn av sin sorte farge mindre synlig i vannet, og gjør dermed ikke så mye «av seg». Noen mener også at svart er mest hensiktsmessig i forhold til UV-stråling og at de svarte «slites» mindre over tid lysmessig, men dette er mer synsing enn dokumentert erfaring, trekker Jens Guthe frem.

 

Pris per fotlengde

– Prisantydning er 2 450 per fot båt i første omgang for det første prøvepartiet. Hvert jetdock inkluderer alt som trengs og er priset per fot båtlengde. Eksempel er 18 fots båt er ca 2 450 kr per fot for båter med normalbredde 2-2.50m, totalt kr 44100 inkl mva.,vinsj, tau, sjakler ferdig til moring eller fortøyning. Prisen gjelder levering i Asker. Frakt/ levering kan ordnes prisgunstig i Oslo, Vestfold, og Kragerø-området.  Full garanti fra Produsent i USA.

Forespørsler og kontaktinfo for Norden:

Powered by Labrador CMS