Karnic satser oppover

Karnic 2760 er en ny weekendbåt på 27 fot til under én million kroner.

Publisert

Del på Facebook

Sjøen for alle, Lillestrøm

Med den nye modellen Karnic 2760 satser den kypriotiske båtprodusenten på større og mer forseggjorte båter.

Karnic 2760 har stort akterdekk med sittegruppe, og en gedigen badeplattform. Forut er det solseng. Under dekk er det  dobbeltkøye, det er salong med bord og det er toalett med spyledo og dusj.

– I dag vil mange båtfolk fort ut på sjøen på fine dager. Dette er en båt man kan overnatte i en helg, men neppe en båt folk vil velge for å dra på tur i ukevis, sier daglig leder Magne Hartveit i Brevikstrand Båt, som importerer Karnic til Norge.

I cockpiten  er det vask og kokebluss bak førersetet, slik at man kan koke kaffe eller steke fisk i panne, om man ønsker det.  Finnish og kvalitet er oppgradert fra tidligere Karnic-modeller, hevder Hartveit.

Service

Karnic 2760 er 9,15 meter lang og leveres med en eller to motorer. Med en motor blir det mye stueplass under cockpitdørken.

Hartveit mener båten vil gjøre rundt 32 knop med en Volvo D3-motor på 220 hestekrefter. Karnic 2760 er priset til 912.000 kroner med denne motoren, men på messa er prisen kun 869.000 kroner.

Hartveit forteller at Brevikstrand Båt satser mye på service og ettermarked, med utstillingshall, båthotell og verksted under Brevikbroa. 

– Vi har mekanikere i hele sommer, og ligger nært Kragerøskjærgården, sier Hartveit til Båtliv.

Båtliv on Facebook

Powered by Labrador CMS