Søk i arkivet

Tipp og vinn plotter!

Gjett hva bladene i Båtliv-appen veier og bli med i trekningen av en kartplotter fra SIMRAD.

I Båtliv-appen finner du samtlige Båtliv-utgaver fra nr. 1/2006 og frem til nyeste utgave - dette blir en anselig mengde blader, som veier litt! Vi har stablet alle på hverandre i stativet avbildet til venstre. Klarer du å gjette hva dette veier? Gjetter du riktig vekt på disse bladene kan du vinne en SIMRAD GO7 XSR kartplotter levert av Navico. 

Konkurransen er avsluttet og vinner trekkes uke 37

 

SIMRAD GO7 XSR Kartplotter (Verdi 8.490,-)
Simrad GO7 XSR-kartplotternavigasjonsskjermen er perfekt for å utvide funksjonene til sportsbåter, fritidsbåter og mindre midtkonsollbåter med plug-and-play-støtte for radarsystemene Simrad Broadband Radar™ og Halo™ Pulse Compression. Bak en svært lyssterk multitouch-bredskjerm ligger en innebygd GPS-mottaker, trådløs tilkobling og nettverkstilkobling etter bransjestandarden NMEA 2000®. Koble til smarttelefoner og nettbrett, kontroller det innebygde lydsystemet, overvåk motordata, og velg mellom en rekke innebygde ekkoloddteknologier for å cruise sikkert og lokalisere fisk som en proff.

Les mer om GO7 XSR

Ved å delta i trekningen samtykker du til å bli kontaktet av Båtliv og/eller Navico i ettertid, og du vil motta gratis nyhetsoppdateringer fra Båtliv på mail. Du kan når som helst melde deg av disse kontaktlistene etter gjeldende GDPR-regler.

Gå til toppen