Søk i arkivet

Storbåtmessen

Få tilgang til Båtliv i alle kanaler med over 50% rabatt! 

I samarbeid med Storbåtmessen tilbyr vi deg nå et fullt årsabonnement på Båtliv for kun kr 349,- (ordinær pris 745,-). Abonnementet gir deg tilgang til bladet i alle kanaler - nettbrett-app med mer enn ti års arkiv (tilbake til 2006), Pluss-artikler på web og bladet i postkassen seks ganger i året. Om du ønsker å holde deg oppdatert med det som skjer i båtbransjen er Båtliv riktig sted. 

Båtliv i alle kanaler!

MAGASIN LEVERT HJEM
Båtliv magasin + digital er vårt premium tilbud til deg som ønsker tilgang til alt innholdet i alle kanaler. Du får magasinet levert hjem. Du får tilgang til nyheter og tester før alle andre, og du kan søke fritt i vårt omfattende artikkelbase med nyttige og inspirerende magasiner.
PLUSSARTIKLER PÅ NETT
Digitalt årsabonnement og digitalt månedsabonnement omfatter alle artikler merket med Pluss på batliv.no. Her får leserne først tilgang til nye tester og reportasjer, og her ligger vår omfattende base med tester, gjør-det-selv-artikler, trimmetips, turtips og farvannsbeskrivelser.
APP FOR LESEBRETT
Digitalt årsabonnement omfatter Båtliv appen. I Båtliv appen finner du samtlige magasinutgaver fra 2006.  Appen gir deg tilgang til over 100 utgaver via App Store eller Google Play. Du kan enkelt søke i alt innholdet, og laste ned magasinene på lesebrett eller smart-telefon.

Totalabonnement messerabatt
Vilkår for abonnement på papir og for digitalt abonnement
 
Abonnementsperioden
Abonnement hos Norsk Maritimt Forlag forskuddsbetales per betalingstermin ut fra hvilken abonnementstype og termin du har valgt. Abonnementet løper til det sies opp.
 
Levering
Produktene leveres løpende og/eller sekvensielt i henhold til varens art og forlagets publiserte utgivelsesplan. 
 
Kommunikasjon
Som abonnent vil du motta kommunikasjon fra Norsk Maritimt Forlag AS. Kommunikasjonen er knyttet til ditt abonnementsforhold og skjer via brev, telefon, SMS eller e-post. Kommunikasjonen vil inneholde servicemeldinger, gode tilbud og nyhetsbrev med innhold fra våre magasiner. Nyhetsbrev kan også inneholde tilbud og annonser fra våre samarbeidspartnere. Nyhetsbrevene er gratis og du kan når som helst melde deg av og på etter eget ønske.
 
Personvern
Opplysninger om deg som abonnent vil kun bli benyttet av Norsk Maritimt Forlag AS for å gi deg service og tilbud som kunde. Norsk Maritimt Forlag AS er ansvarlig for behandling og oppbevaring av opplysningene i samsvar med norsk personvernlovgivning og vil ikke dele disse med tredjepart.
 
Oppsigelse av abonnement
Abonnement på våre magasiner løper til det sies opp. Ved oppsigelse i en abonnementsperiode vil abonnementet avsluttes ved utløp. Dersom oppsigelsen gjelder papirabonnement og kan abonnementet gjøres om til digitalt resten av perioden det er betalt for. Manglende betaling ansees ikke som gyldig oppsigelse.
 
Aldersgrense
Aldersgrense for tegning av abonnement er 18 år. Selger godtar i henhold til norsk lovgivning ikke kredittkjøp til personer under 18 år.  
 
Sikker transaksjon
Norsk Maritimt Forlag AS benytter en sikker krypteringsteknologi, SSL, for overføring av kredittkortopplysninger. 
Payex
Dette skjer ved registrering:
  1. Oppgi personalia
  2. Kjøp gjøres via PayEx (visa/mastercard)
  3. Kvittering for kjøpet blir tilsendt på oppgitt e-post
  4. Ved fullført betaling vil det opprettes en brukerkonto og innlogging skjer automatisk
  5. Via «Min side» er det enkelt å oppdatere info og administrere kundeforholdet hos oss

Vi ønsker deg velkommen som kunde hos oss! Har du spørsmål? Ta kontakt med kundeservice.


VILKÅR

Abonnementet faktureres årlig og fornyes til ordinær abonnementspris. Abonnementet løper til det blir sagt opp. Har du spørsmål? Se vår Hjelp-side. Eller ta kontakt med kundeservice.

 

Gå til toppen