Søk i arkivet

Prøv oss gratis i en måned!

Nå kan du prøve Båtliv digitalt i en måned uten kostnad!

Båtliv inneholder mye godt stoff for båtfolk: tester av båter og utstyr, spennende og trivelige reisemål ved egen kyst og i andre farvann, nyttige saker om navigasjon og sjømannskap, praktiske gjør-det-selv saker, messerapporter fra Europa og mye mer. Vårt tilbud på nett omfatterløpende publisering av saker på vår nettside og et rikholdig magasinarkiv på nett og i app med mer enn ti år med artikler fra Båtliv. Hver uke får du også et nyhetsbrev med toppsaker fra vår nettside.  

Abonnement koster 49,- kroner måneden om du vil abonnere løpende, eller gunstige 495,- om du tegner et årsabonnement. Nå får du prøve alt dette uten kostnad i en måned, og uten noen videre forpliktelser.

Velkommen til vårt båtliv!

Abonnementet stopper automatisk etter en måned.  

 

1 måned gratis digitalt
kr 0/mnd

  • Prøv oss en måned gratis! 

    Les alle Pluss-saker på batliv.no
  • Alle digitale utgaver av Båtliv siden 2006 i AppStore og Google Play
  • Ukentlig nyhetsoppsummering på mail.

Vilkår for abonnement på papir og for digitalt abonnement
 
Abonnementsperioden
Abonnement hos Norsk Maritimt Forlag forskuddsbetales per betalingstermin ut fra hvilken abonnementstype og termin du har valgt. Abonnementet løper til det sies opp.
 
Levering
Produktene leveres løpende og/eller sekvensielt i henhold til varens art og forlagets publiserte utgivelsesplan. 
 
Kommunikasjon
Som abonnent vil du motta kommunikasjon fra Norsk Maritimt Forlag AS. Kommunikasjonen er knyttet til ditt abonnementsforhold og skjer via brev, telefon, SMS eller e-post. Kommunikasjonen vil inneholde servicemeldinger, gode tilbud og nyhetsbrev med innhold fra våre magasiner. Nyhetsbrev kan også inneholde tilbud og annonser fra våre samarbeidspartnere. Nyhetsbrevene er gratis og du kan når som helst melde deg av og på etter eget ønske.
 
Personvern
Opplysninger om deg som abonnent vil kun bli benyttet av Norsk Maritimt Forlag AS for å gi deg service og tilbud som kunde. Norsk Maritimt Forlag AS er ansvarlig for behandling og oppbevaring av opplysningene i samsvar med norsk personvernlovgivning og vil ikke dele disse med tredjepart.
 
Oppsigelse av abonnement
Abonnement på våre magasiner løper til det sies opp. Ved oppsigelse i en abonnementsperiode vil abonnementet avsluttes ved utløp. Dersom oppsigelsen gjelder papirabonnement og kan abonnementet gjøres om til digitalt resten av perioden det er betalt for. Manglende betaling ansees ikke som gyldig oppsigelse.
 
Aldersgrense
Aldersgrense for tegning av abonnement er 18 år. Selger godtar i henhold til norsk lovgivning ikke kredittkjøp til personer under 18 år.  
 
Sikker transaksjon
Norsk Maritimt Forlag AS benytter en sikker krypteringsteknologi, SSL, for overføring av kredittkortopplysninger. 
Payex VISA Mastercard
Dette skjer ved registrering:
  1. Oppgi e-post og navn.
  2. Din brukerkonto opprettes og innlogging skjer automatisk. Har du en inaktiv konto fra før vil denne bli brukt.
  3. Ordrebekreftelse og passord blir tilsendt på oppgitt e-post.
  4. Via «Min side» er det enkelt å oppdatere info og administrere kundeforholdet hos oss.

Vi ønsker deg velkommen som kunde hos oss! Har du spørsmål? Ta kontakt med kundeservice.

Gå til toppen