Søk i arkivet

Båtfolk - Totalabonnement

 

Kjære Båtfolk på Facebook!

Båtliv har inngått et samarbeid med Båtfolk på Facebook om spesialtilbud på abonnement. Båtfolk på Facebook får totalabonnement på Båtliv for 360 kroner.  Ordinær pris er 745 kroner. Abonnementstilbudet varer i et år og omfatter magasin, app og nett.

 

 Båtliv i alle kanaler!

BÅTLIV LEVERT HJEM
Båtliv magasin + digital er vårt premium tilbud til deg som ønsker tilgang til alt innholdet i alle kanaler. Du får magasinet levert hjem. Du får tilgang til nyheter og tester før alle andre, og du kan søke fritt i vårt omfattende artikkelbase med nyttige og inspirerende magasiner.
APP FOR LESEBRETT
Totalabonnement omfatter Båtliv-appen. I Båtliv appen finner du samtlige magasinutgaver fra 2006.  Appen gir deg tilgang til ca 100 utgaver via App Store eller Google Play. Du kan enkelt søke i alt innholdet, og laste ned magasinene på lesebrett eller smart-telefon.
PLUSSARTIKLER PÅ NETT
Totalabonnement omfatter alle artikler merket med Pluss på batliv.no. Her får du først tilgang til nye tester og reportasjer, og her ligger vår omfattende base med tester, gjør-det-selv-artikler, saker om sjømannskap, turreportasjer, havnetips og alle øvrige artikler fra og med 2006 til og med i dag.


VILKÅR

Abonnementet faktureres årlig og løper til det blir sagt opp. Har du spørsmål? Se vår Hjelp-side. Eller ta kontakt med kundeservice.


Båtfolk - Totalabonnement
Vilkår for abonnement på papir og for digitalt abonnement
 
Abonnementsperioden
Abonnement hos Norsk Maritimt Forlag forskuddsbetales per betalingstermin ut fra hvilken abonnementstype og termin du har valgt. Abonnementet løper til det sies opp.
 
Levering
Produktene leveres løpende og/eller sekvensielt i henhold til varens art og forlagets publiserte utgivelsesplan. 
 
Kommunikasjon
Som abonnent vil du motta kommunikasjon fra Norsk Maritimt Forlag AS. Kommunikasjonen er knyttet til ditt abonnementsforhold og skjer via brev, telefon, SMS eller e-post. Kommunikasjonen vil inneholde servicemeldinger, gode tilbud og nyhetsbrev med innhold fra våre magasiner. Nyhetsbrev kan også inneholde tilbud og annonser fra våre samarbeidspartnere. Nyhetsbrevene er gratis og du kan når som helst melde deg av og på etter eget ønske.
 
Personvern
Opplysninger om deg som abonnent vil kun bli benyttet av Norsk Maritimt Forlag AS for å gi deg service og tilbud som kunde. Norsk Maritimt Forlag AS er ansvarlig for behandling og oppbevaring av opplysningene i samsvar med norsk personvernlovgivning og vil ikke dele disse med tredjepart.
 
Oppsigelse av abonnement
Abonnement på våre magasiner løper til det sies opp. Ved oppsigelse i en abonnementsperiode vil abonnementet avsluttes ved utløp. Dersom oppsigelsen gjelder papirabonnement og kan abonnementet gjøres om til digitalt resten av perioden det er betalt for. Manglende betaling ansees ikke som gyldig oppsigelse.
 
Aldersgrense
Aldersgrense for tegning av abonnement er 18 år. Selger godtar i henhold til norsk lovgivning ikke kredittkjøp til personer under 18 år.  
 
Sikker transaksjon
Norsk Maritimt Forlag AS benytter en sikker krypteringsteknologi, SSL, for overføring av kredittkortopplysninger. 
Payex
Dette skjer ved registrering:
  1. Oppgi personalia
  2. Kjøp gjøres via PayEx (visa/mastercard)
  3. Kvittering for kjøpet blir tilsendt på oppgitt e-post
  4. Ved fullført betaling vil det opprettes en brukerkonto og innlogging skjer automatisk
  5. Via «Min side» er det enkelt å oppdatere info og administrere kundeforholdet hos oss

Vi ønsker deg velkommen som kunde hos oss! Har du spørsmål? Ta kontakt med kundeservice.

Gå til toppen