Kald start for rimelig Bavaria

Bavarias nye 34-foter med singelinstallasjon måtte bryte seg vei gjennom isen på sin første prøvetur. Den holdt, til tross for at dette er en meget billig båt i forhold til størrelsen.

Publisert Sist oppdatert

Den kom rett fra Tyskland på tilhenger. Vi stod klare på kaia for en høstkald prøvekjøring med dunjakke, skinnlue, notisblokk og kamera. Det Bavaria selv kaller sin nye «supermodell», fikk ikke lov å stå uprøvd en hel vinter innendørs. Med en prislapp som begynner på 1,4 millioner, skal konkurrentene få nok en Bavaria å bryne seg mot.

Etter å ha skiftet en giver til common rail-systemet, fikk vi startet opp motoren, vel å merke med en alarm som ingen kunne forklare. Vi ble likevel enige med importøren om at så lenge alt hørtes og gikk riktig, kunne vi ta en tur ut i det islagte blå. Ute i Europa kommer de fleste 34-foterne med dobbelinstallasjon, og nytt for neste år er at Bavaria også vil tilby VW-motorer i sine båter. 

Peter Lässig, som er sjeftester for det tyske båtbladet Boote, sa til oss tidligere i høst at dette kanskje er den beste av båtene i den nye BMV-linjen. 

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS