Jotunbåten solgt til Spirit of Norway

Spirit of Norway har kjøpt den gamle Jotunbåten. Ingen vil si noe om hva den skal brukes til. Etter det Båtliv erfarer er et nytt norsk Offshore-1 team på trappene.

Publisert

Teamsjef Gro L. Helgesen i Spirit of Norway bekrefter at de har vært på handletur. Kjøpet ble avklart på fredag, og båten skal nå fraktes fra hjemmebasen i Larvik til Oslo og BRG racing.

-Vi jobber nå med flere løsninger for denne båten. Den kan bli liggende i garasjen, den kan bli med som reservebåt, og vi jobber med en løsning hvor vi setter inn pilot og throttleman i nybåten. Jeg kan ikke si noe mer før i slutten av denne uka, sier Helgesen.

Vi ringte også Pål Virik Nilsen, som har ventet på en etablering av et nytt team rundt den gamle Jotunbåten, og spurte han om fremtiden. Han var like knapp i målet som Helgesen, men sa at også han kunne kommentere nærmere i slutten av uka. Da er det jo bare å legge sammen to pluss to.

Båten var privateid av Larvikmannen Jørn Tandberg, som selv er throttleman om bord i årets utgave av Jotunbåten. Båten leveres komplett og regnes som en av de bedre i sirkuset. Den  tok tredjeplassen i avslutningsrunden på fjorårets VM i Dubai, og er en av de mest akselerasjonssterke båtene i hele Offshore klasse-1. 

Powered by Labrador CMS