Internettforum inviterer til båttreff

Inviterer til båttreff på Sand Marina på Hvaler 14.–16. juni.

Publisert

I en pressemelding fra Ole Petter Bjørling, som representerer «Østfoldtreffet», inviteres det til familietreff på Hvaler.

Ifølge pressemeldingen treffes båtfolk til erfaringsutvekslinger omkring båtlivet på baatplassen.no, og siden forumet ble etablert, har medlemstallet skutt i været. I dag teller forumet 42 000 medlemmer, og i kjølvannet av dette, har flere aktive brukere gått i bresjen for å arrangere treff medlemmene imellom.

 

«Østfold-treffet» ble en realitet den 15. juni i fjor, der 58 båter deltok, en rekord blant tidligere båttreff.  Påmeldingene tikket inn etter at ideen ble lansert på forumet, noe som viser at båtfolket ønsker å treffes slik, fortsetter pressemeldingen.

 

– Vi fikk besøk av KV Nornen, RS Horn Flyer og Elias. Fredag kveld hadde vi quiz på terrassen, mens det på lørdagen var aktiviteter for unge og gamle på Sand Marina. Barna fikk være med på en liten tur inne i havnebassenget med Elias, og vi hadde gummibåtrace for barna. Vi hadde også besøk av Tjøme Radio som avholdt VHF-eksamen for de som ønsket det, samt testet VHF-radioer om bord hos gjestene. Det ble demonstrasjon på redningsøvelse fra Horn Flyer og Nornen, og alle som ville fikk omvisning om bord. På lørdag kveld var det bryggedans. Sand Marina donerte bort havneleie for denne helgen, og sammen med loddsalget vårt kunne vi overrekke Redningsselskapet Ung 13 800 kroner.

 

– Treffet var en uforbeholden suksess, og mange stiftet bekjentskap med nye båtinteresserte og fikk nyttige tips og erfaringer fra andre båtfolk, fortelles det i pressemeldingen.

 

I år gjentas mye av programmet, og igjen arrangeres treffet på Sand på Hvaler. I år vil overskuddet gå «Vis Sjøvett»-kampanjen i Østfold, og vi håper å slå fjorårets rekord. I utgangspunktet kan alle som vil komme på treffet, så sant de er medlemmer på baatplassen.no, og det er skriftlig påmelding på vår nettside.

Powered by Labrador CMS