Søk i arkivet

TRÅDLØST: Scanstrut ROKK er en trådløs løsning for å lade mobilen.
TRÅDLØST: Scanstrut ROKK er en trådløs løsning for å lade mobilen. Foto:

Vanntett og trådløst

Scanstrut har lansert en enklere måte å lade mobilen om bord.

ROKK: Løsningen kommer i tre
utgaver. Hva som passer er avhengig av mulighetene for montering.

ROKK: Løsningen kommer i tre utgaver. Hva som passer er avhengig av mulighetene for montering.

Trådløs lading av mobilen er i vinden. Også nyere biler kan by på dette. Nå kan du få en slik løsning i båten også. Rokk Wireless er en ny løsning fra Scanstrut. Enheten kommer i tre utgaver. Hva som er best, er avhenging av hvordan dette skal monteres.

Under 1000-lappen

Den billigste, ROKK Hidden, er den kuleste, men er mest krevende å montere. Den skal freses inn fra undersiden av hvor mobilen skal ligge. Denne koster 750 hos Seatronic.

ROKK Surface skal monters fra oversiden, senket ned i platen der den skal monteres. ROKK Bezel er den dyreste. Den koster 850, og monteres på en overflate. Kun et hull til strømkablen må borres.

Rask lading

Scanstrut ROKK støtter Qi-lading som er standarden for trådløs lading av mobiltelefoner. Også Apple støtter dette med sin nyeste telefon. Platen kan gi lading opp mot 10 watt, Den virker også med deksler på mobilen, så lenge disse ikke er tykkere enn fem millimeter. Scanstrut ROKK fungere både med 12 volts og 24 volts anlegg.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen