Søk i arkivet

Sjøen for AlleBedre utstyr for hobbyfiske

Vi har vært innom diverse utstillere å sett på godbiter. 

Torgeir S. Andersen hos ProNav forteller om hva som er verdt å se på deres stand på Sjeøn for alle. ProNav er leverandør av elektronikk både til fritidsbåter og til det proffe markedet. 

Lowrance lanserer to serier av prisgunstige plottere. Elite Ti er perfekt for hobby fiskere. Sammen med TotalScan hekkgiver er det muligheter til både å se bunnstrukturen under båten, samt finne fisk. 

Fusion er stereoanlegg for båt. I år kommer det to nye modeller, en som kan kobles opp mot plotter. Begge har muligheter for DAB via en tilleggmodul. 

Vi har snakket med våre samarbeidspartnere og bedt dem fortelle om hva som er årets nyheter, og hva de mener som er det mest interessante på Sjøen for alle på Lillestrøm som åpnet døren på onsdag og varer til og med søndag. 

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen