Følg NRKs OL program i seiling på seilas.no

De norske Starseilerne er først ute av de norske OL seilerne. Deres første seilas starter søndag kl 14.35 norsk tid, men når du får se dem og de øvrige norske seilerne i aksjon får du vite på seilas.no

Publisert Sist oppdatert

Hovedbilde: Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen er medaljekandidater i Star. De ligger nå på 2. plass på ISAFs ranking etter å ha vært først tidligere i år.

NRK satser knallhardt på å gi seerne best mulig dekning fra OL. 240 medarbeidere i London og Oslo vil jobbe nesten døgnet rundt for å dekke OL programmet og presentere øvelsene i TV kanalene, på internet og gjennom sosiale medier. Hvor mye seiling det blir på norske TV skjermer er avhengig av hvordan det går for de norske utøverne og for utøverne av andre grener som arrangeres samtidig.

Per idag vet vi at det blir sending fra Starbåtenes første seilaser, men det er ennå ikke besluttet om vi får se hele seilasene direkte, eller om det blir redigerte opptak.

Ved å følge med på seilas.no vil du imidlertid kunne følge NRKs programskjema for seiling fra time til time, og går det så bra for de norske seilerne som vi håper vi du kunne få mange gode stunder med seiling på toppnivå foran TV-skjermen.

NRK veteranen Jon Herwig Carlsen og Seilas´ Mikkel Thommessen skal kommentere seilingen og ved å sende SMS med navnet ditt  til 9075 6365 vil du kunne gi dine kommentarer eller stille spørsmål til kommentatorene, som så langt det er mulig vil besvare henvendelsene.