Søk i arkivet

Båtliv

Mer virtuell båtkjøring

Er du blant dem som koser deg med Ship Simulator 2006 kan du glede deg  til både en ekspansjonspakke og en ny båtsimulator.

Dømt for nødtelefon i fylla

Folk som ringer i fylla kan være plagsomt for noen og enhver, men når ringeren slår 113 for å rapportere om en båtulykke som ikke har eksistert blir konsekvensene, som i dette tilfellet, betinget fengselsstraff.

Prøv dine båtferdigheter

Har du noen gang drømt om å navigere en taubåt? På Ship Simulator 2006 får du i tillegg kontroll over speedbåter, massive frakteskip og Titanic. Naviger deg gjennom verdens mest travle havner.

Leteaksjoner avblåst i Bergen

Søndag morgen ble det satt i gang to leteaksjoner i Bergen etter at det ble funnet en tom båt med knust baug og en tom kajakk. Begge leteaksjonene ble avblåst, skriver nettstedet siste.no

Dømt for båtfyll

Etter å ha drukket noen pils tok kvinnen en tur med en 40 fots motorbåt. Det kostet henne 7000 kroner.

Bedre værinformasjon

Været blir trolig ikke bedre, men i tiden fremover kan vi vente sikrere værmeldinger når båtturen skal planlegges, etter at den 4,1 tonn tunge satellitten MetOp A er kommet i bane rundt jorda.

Samarbeid om båtførerbevis

Fra nå av skal alle henvendelser angående duplikater og utstedelse av nye bevis håndteres av Norsk Test.

Tjøme radio til Horten

Tjøme Radio har eksistert siden 1905 og dekker et område fra svenskekysten til Sørlandet. Nå er det inngått en intensjonsavtale om flytting i 2008.

Kajakkpadler reddet av redningsskøyte

– Kajakkpadling om vinteren er i beste fall en risikosport, sier Skipper Roy Gabrielsen på redningsskøyta «Askerbæringen» etter ha reddet en padler lørdag ettermiddag.

Tilbyr forsikring mot sjøfartsbøter

Potensielle fartssyndere kan nå forsikre seg mot fartsbot til sjøs for inntil 4500 kroner.

Vil ha fritidsfiske inn i båtførerprøven

Norges Naturvernforbund mener den manglende kunnskapen om fiskeregler kan bedres med at fritidsfiske blir en obligatorisk del av båtførerprøven.

Dømt til fengsel etter båtulykke

En mann er dømt til to års fengsel for uaktsomt drap etter en båtulykke i 2005.

RIB-eier vil avkrefte rykter

Eieren av RIB´en, Trond Olsen forteller i dag om ulykken i Drøbak i et intervju med lokalavisen Akershus Amtstidende for å avlive rykter. - Noen ropte at vi kanskje kjørte feil, sier han.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen