Seapilot med app for Windows Phone 8.

Seapilot med app for Windows Phone 8

Windows Phone 8–appen kan lastes ned gratis i Windows Phone Store.

Publisert Sist oppdatert

Med lanseringen av sin navigationsapp til Windows Phone 8 fortsetter Seapilot sitt fokus på mobilitet.

Seapilot er en profesjonell navigationsapp som er konstruert for bruk om bord. Med Seapilot kan man lett se AIS-data, og dermed  alle båter og fartøy med AIS-transponder direkte i appen. I tillegg presenteres vindhastighet, vindretning, lufttrykk, temperatur og vannivå i sanntid via AIS fra over 60 værstasjoner i Sverige.

 

– Vi har et sterkt økosystem som hjelper deg å få ting gjort uansett hvilke enheter du bruker. Derfor er det morsomt at Seapilot velger å investere i våre økosystem med sine apps til Windows 8 og Windows Phone 8. Deres navigeringsapp styrker vårt tilbud og tilføre verdi til våre brukere, sier Thomas Floberg, Area Manager for Windows og Surface.

Nyregistrerte brukere har mulighet til å teste appen og tilgjengelige diagrammer gratis i 36 timer fra første pålogging, og deretter velge hvilke funksjoner de ønsker å kjøpe.

Siden den første lanseringen i 2011, har Seapilot utviklet seg fra å være en eksklusiv iPad-app med bare svenske diagram, til en universell app for både iOS, som Windows 8 og Android og diagrammer i vektorisert S57-format for det meste av Nord-Europa , USA og Canada.