Søk i arkivet

Båtliv

Med båtfolk langs Rhinen

Norske båtfolk har vært på besøk i gamlebyen i Düsseldorf, der stemningen står i sterk kontrast til vinterkalde Norge.

Grønt båtliv i Hamburg

Tyskerne er miljøbevisste og opptatt av grønne verdier. Derfor var det ingen overraskelse å finne denne lille «Green Life»-båten i Hamburg.

Lego på marinemuseum

Store museer er gjerne kjedelige for unge gutter og jenter. Men på marinemuseet i Hamburg har de mye morsomt for barn også.

Marlin 755 - steike tøff og billig

Franskmennene og polakkene sparker stadig ben på sine skandinaviske kolleger, og det på hjemmebane. Om få måneder er Jeanneaus nye prisbombe klar for uttesting i en foreløpig hemmelig Vestlandsfjord.

Råtøff Ranger fra Paragon

Paragon 25 kommer nå i en helt ny åpen versjon. Vi har sett den i helgrå som på bildet over, men Nimbus som nå bygger båtene mener den skal være i hvit. Er ikke det vel bleikt?

Mazury satser skandinavisk

Mazurys styrehusbåt 670 PH er en av debutantene på Boot 2012. Men det polske verftet er slett ikke ferdig med utviklingen av modellen: Snart kommer båten med negative vinduer.  

Rimelig kinesisk aluminium

For noen år siden ble Smartliners enkle og solide kinesiskbygde HT-båter lansert. Nå vil Smartliner også selge billige aluminiumsbåter i Norge.  

Økende interesse for motorbåtferie i syden

Frister ikke båtferie i syden med seil og kjøl? I Kroatia og Hellas finnes det gode muligheter for å leie motorbåt med og uten skipper.

Kroatias første megayachthavn

Mandalina Marina i kroatiske Šibenik er nær ved å fullføre siste del av Mandalina marina, som blir landets første havn beregnet på megayachter.

Norskekysten full av søppel

Marint søppel vokser i omfang, men nå kan stadig mer av søppelet spores tilbake til den som har kastet det.

Oslo arrangerer seminar om marin forsøpling

”The Oslo Seminar on Marine Littering” skal sette fokus på marin forsøpling og samtidig forplikte og utfordre myndigheter og næringslivet til å igangsette tiltak for å forhindre et voksende problem.

Delphia med nok en billig familiebåt

Seilbåtverftet Delphia har for alvor kastet seg inn i kampen om de Europeiske båtkundene. Nå lanserer de en motorbåt på 7,5 meter.

Ulvetakter fra Silver

Silvers fine aluminiumsbåter med glassfiber innerliner har tidligere overbevist Båtlivs journalister. Nå serverer finnene en ny versjon av konseptet: Silver Wolf 510 DC/BR.  

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen