Søk i arkivet

Båtliv

Den første miljølekteren snart ferdig

Redningsselskapet bygger ny miljølekter som skal sørge for høy beredskap mot farlige utslipp i Hvalerskjærgården.

Tar båten for å stå på ski

Turistkontoret i Møre og Romsdal reklamerer med båt- og skiturisme i ett.

Dyre båtplasser i Weymouth under OL

Tenker du å ligge med egen båt i Weymouth under OL må du være forberedt på høye havneavgifter.

Må Norges «æresgjest» bli hjemme fra Brest?

Forbundet Kysten har sendt ut et SOS for å sikre deltagelsen av den norske æresgjesten i årets og verdens største maritime festival i Brest. Det trengs 300.000 kroner for at den gamle hurtigrutesliteren,  «Ragnvald Jarl», skal komme av gårde.

Med båtfolk langs Rhinen

Norske båtfolk har vært på besøk i gamlebyen i Düsseldorf, der stemningen står i sterk kontrast til vinterkalde Norge.

Grønt båtliv i Hamburg

Tyskerne er miljøbevisste og opptatt av grønne verdier. Derfor var det ingen overraskelse å finne denne lille «Green Life»-båten i Hamburg.

Lego på marinemuseum

Store museer er gjerne kjedelige for unge gutter og jenter. Men på marinemuseet i Hamburg har de mye morsomt for barn også.

Marlin 755 - steike tøff og billig

Franskmennene og polakkene sparker stadig ben på sine skandinaviske kolleger, og det på hjemmebane. Om få måneder er Jeanneaus nye prisbombe klar for uttesting i en foreløpig hemmelig Vestlandsfjord.

Råtøff Ranger fra Paragon

Paragon 25 kommer nå i en helt ny åpen versjon. Vi har sett den i helgrå som på bildet over, men Nimbus som nå bygger båtene mener den skal være i hvit. Er ikke det vel bleikt?

Mazury satser skandinavisk

Mazurys styrehusbåt 670 PH er en av debutantene på Boot 2012. Men det polske verftet er slett ikke ferdig med utviklingen av modellen: Snart kommer båten med negative vinduer.  

Rimelig kinesisk aluminium

For noen år siden ble Smartliners enkle og solide kinesiskbygde HT-båter lansert. Nå vil Smartliner også selge billige aluminiumsbåter i Norge.  

Økende interesse for motorbåtferie i syden

Frister ikke båtferie i syden med seil og kjøl? I Kroatia og Hellas finnes det gode muligheter for å leie motorbåt med og uten skipper.

Kroatias første megayachthavn

Mandalina Marina i kroatiske Šibenik er nær ved å fullføre siste del av Mandalina marina, som blir landets første havn beregnet på megayachter.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen