Søk i arkivet

Båtliv

Et flytende hundeliv

Båtliv er i Arendal gjestehavn, og har møtt Marit Celiussen og Terje Gustavsen, pluss dachsen Oskar til en prat om gleder og utfordringer ved å ha med hund om bord.

– Det er Lyngør og Bergen!

Vi hadde med oss to fastboende og to tilbakevendene båtturister på akterdekkspraten i Lyngør i går.

Det gode liv i skjærgården

Lyngør har kun 60 fastboende, men om sommeren myldrer det av liv i sjøbygda ytterst mot Skagerrak.

Klart for jubileum i Risør

Risør trebåtfestival feirer i år 30-årsjubileum. Styreleder Tove Esnault og intitativtaker til Trebåtfestivalen, og Maria Aspesæter fra eventfirmaet InWhite ble med på akterdekket under en rolig kveldstur i sørlandsbyens havnebasseng i går.

Kragerø: Midt i smørøyet

Kragerø er et godt utgangspunkt for et av landets flotteste skjærgårder. Vi har Helge Rognli og Petter Jørgensen om bord til en prat på akterdekket i vår sommertokt-båt.

Sommer, sol og piratliv

Piratfestivalen er i gang i Stavern, og store og små koser seg i tropeværet.

Jomfruland: Ei sårbar, men vakker perle

Jomfruland er en sårbar øy som må tas hensyn til, men du verden for en perle for båtfolket Her er torsdagens akterdekkprat fra Jomfruland.

Eventyrlige Steigen

Steigen har det meste for maritime naturelskere. Pluss spennende opplevelser på land.

Nå er sommeren her!

Båtlivs sommertokt tok turen fra Stavern til Paradisbukta. Vi har knipset bilder fra båtlivet på strekningen. Lite tyder på regnværsdager de neste ni dagene. Se bildespesial!

– Sett av en uke til Telemarkskanalen

I gjestehavna på Helgeroa møter vi Per Espeli som gir mange gode tips om en annerledes båteferie i Telemarkskanalen. Hvis du gikk glipp av gårsdagens live-sending fra akterdekket kan du se hele her.

Rundtur fra akterdekket i Stavern

Fra gjestehavna i Stavern kastet vi loss med direktesending og akterdekk-prat med to, og etter hvert tre gjester.  – Stavern hadde ikke det beste ryktet, men det er nå forandret, sier gjestene. Gikk du glipp av gårsdagens direktesending kan du se hele her.

Idylliske Koster

Koster er så mye mer enn bilfritt. Vi har møtt kosterværingene Mats Holm og Krister Sjø, og Frode Pedersen som har hytte på ferieparadiset. I denne sendingen gis det gode tips om hva du kan gjøre på den idylliske øygruppen.

Terje Haug tester Merry Fisher 855 Marlin

Båtliv Sommertokt har fått låne en Jeanneau Merry Fisher 855 Marlin. Terje Haug kom innom oss i Skjærhalden lurte på hvordan båten var i sjøen. Vi inviterte til prøvekjøring. Her er film fra turen.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen