Søk i arkivet

Båtliv

Årlig gebyr for å stå på venteliste

Arås båtforening på Nøtterøy har 200 søkere som venter på båtplass. Det skapes misnøye når det kreves 200 kroner i gebyr for å stå på venteliste.

Siste gang?

Hummerfisket starter i dag, og det kan bli lenge til neste gang.

Nytt bunnivå for Stoltenbergs båt

Jens Stoltenberg har en bergningsjobb foran seg for å redde sin private båt.

Svindlet til seg seilbåt og cabincruiser

Nå må 23-åringen svare for seg i retten.

Høststormen kommer

Har du småbåt på Vestlandet bør du sjekke fortøyningene.

Ubåt i luksusklassen

Stadig flere rikinger går  i dybden for privatlivet og skaffer seg ubåt, men det finnes også billigere alternativer.

Smart nyhet fra Nordkapp

Nordkapp Avant 620 er den hittil største i Avant familien. Her har den norske produsenten tatt frem en bowrider som skiller seg klart ut på grunn av sin lille kabin i et av konsollene.

600 Båter i Sjøen

Det er over en nautisk mil med brygger, og 600 båter i sjøen når Nordens største båtutstilling åpner dørene for publikum på torsdag klokken 12:00. Se liste over alle båtene som stilles ut.

Stortest av åtte daycruisere

Båtliv har arrangert et uoffisielt VM for daycruisere og samlet båter fra åtte nasjoner til hardtest. Se bilder og les om de åtte daycruiserne, og se TV2 hjelper deg i kveld.

Gjennomført til minste detalj

Et velkjent svensk merkenavn som leverer det meste vi er ute etter, og som gir den lille familien all den trygghet og gode båtfølelsen som kreves av en båt i denne størrelsen.

Buster XXL opp en størrelse

Buster XXL slik vi kjenner den går snart ut av produksjon. Til erstatning kommer en ny versjon av Buster XXL. Båtliv presenterer som første båtblad bilder av nykommeren.

Båter slet seg i uværet

Vestfoldkysten og nordover i fjorden ble i går herjet av et forferdelig uvær. Utenfor Kjærstranda var ni båter i drift når været stod på som værst.

Skjærgårdsparken Lister åpnet

Miljøvernminister Helen Bjørnøy foretok den offisielle åpningen av Skjærgårdsparken Lister I går skriver Agder Flekkefjord Tidende.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen