Søk i arkivet

Båtliv

Corvette 340 er båten du bare må se, røre og kjøre

Jeg har aldri satt mine sjøbein om bord i en mer gjennomtenkt og detaljrik motorbåt i denne størrelsen, hvor fokuset ligger på sjødyktighet, sikkerhet og bovennlige løsninger. Aldri!

Varsler høy vannstand

I tillegg til flomvarsel i Aust-Agder og Østlandet blir det uvanlig høy vannstand i Vestfold, Østfold og Akershus i kveld.

Musling og Vesling tilbake

Musling og Vesling med sine legendariske vanntuneller er blitt relansert.

Ny norsk sportsbåt etter gamle linjer

En ny norsk sportsbåt skal få premiere under Båter i Sjøen i Sandvika. En gründergjeng fra Fredrikstad har tegnet om skroget fra Hydrolift og senere Stormway 23 til Infinity 24 CR.

Advarer mot båtbrannfare

Når hundrevis av båte er ventet til Sildajazz i Haugesund til helgen kan båtbrann skape dramatiske situasjoner.

Her er helgens begivenheter

Vi er inne i den siste hele sommerferieuka for skoleelever, men festival-Norge har fortsatt noe å by på. Her er helgens festivaler og tilbud.

Skinnende nostalgi

Med sol fra klar augusthimmel blir de lakkglinsende lekkerbiskene i Risør enda vakrere.

Dette skjer til helgen

Norges største trebåtfestival i Risør åpner dørene denne helgen. Samtidig underholder Marit Larsen, Lars Vaular, Chand, Åge Alexandersen, Postgirobygget, Donkeyboy på flere av helgens festivaler.

Vikingskip til salgs

Ønsker du å skille deg ut i mengden av hvite plastbåter? Drømmer du om et vikingskip? Nå kan du kjøpe «Åsa», en fullskalakopi av Osebergskipet.

Savner småbåtregister for å stoppe båtsnikere

Daglig stikker båteiere fra regninga i Tønsberg Gjestehavn. Havnevakta mener et obligatorisk småbåtregister hadde gjort jobben enklere.

Dette kan du gjøre til helgen

Selv om vi går inn i den siste helgen i juli finnes det mer enn nok å finne på langs kysten. Over ni festivaler går av stabelen denne helgen - deriblant Tall Ships Race i Kristiansand.

Avdekker storsmugling av fritidsbåter

Tollvesenet frykter den rene eksplosjonen i antallet fritidsbåter som smugles inn i landet. Ulovlighetene kan også koste kjøpere av smuglergodset dyrt.

TG Alfa: Finsk kompromissløshet

I stedet for å klemme inn alle mulige tur- og overnattingsfunksjoner i Alfa-modellen har finske TG Boats rendyrket fabrikkens nye flaggskip som en rask skyssbåt for tøffe forhold. 

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen