Søk i arkivet

Båtliv

Det kan bli straffbart å hindre allemannsretten

Møter du på et «adgang forbudt»-skilt på den eneste stien ned til stranden? Eller er stien sperret? Nå kan dette slå tilbake på grunneieren selv.

Kystens dag feires i Svolvær

I år er den nasjonale hovedmarkeringen av Kystens dag 9. juni lagt til Svolvær.

Kom til kystfestival i Brønnøysund!

Førstkommende helg inviterer Brønnøysund til nye kystfestivaldager.

Elvemoro i Telemark

Lørdag skal et tjuetalls hjemmesnekrede båter vise at de duger ned den strie Siljanelva. Det er klart for den etterhvert tradisjonelle Elvebåtfestivalen.

Last ned gratis guide til indre Oslofjord

Båtfolk som ferdes på indre deler av Oslofjorden kan nå laste ned og skrive ut en fersk, oppdatert småbåtguide for området.

Advarer mot ny motortyveribølge

Forsikringsbransjen frykter organiserte bander nå er på plass Norge, på jakt etter båter og særlig båtmotorer.

Forskningsprosjekt: Miljøriktig opphugging av utrangerte båter

Tusenvis av norske plastbåter nærmer seg pensjonsalderen eller har allerede gått ut på dato. Hvordan skal vi takle dette avfallsberget?

Vestfoldkommuner ønsker felles fartsgrenser

Fartgrensekaoset langs norskekysten har irritert mange - og innimellom medført stive bøter for noen. Nå tar fire av landets viktigste båtkommuner tak i problemet.

Endelig: Drømmehelg i vente

Ennå ikke helt ferdig med båtpussen? Nå haster det! Meteorologene varsler drømmepinse i sør.

Meide ned andunger med gummibåt

To smågutter i en gummibåt sjokkerte Asker-folk i søndag ettermiddag. Ifølge budstikka.no raste guttene rundt utenfor Kafe Oscar i Vollen og prøvde å drepe andunger med båten.

Sertifikatkluss truer rikingene

Har Sjøfartsdirektoratet begått en admiraltabbe som kan frata eierene av landets råeste yachter retten til å føre båten selv?

Barnas Trebåtfestival i Risør

Ledelsen i Risør Trebåtfestival melder om den største satsningen noensinne for barn og unge under sommerens arrangement, som går av stabelen mellom 6. og 9. august.

Nytt cruisetilbud

Somalicruise tilbyr nå en eksklusiv pakke for deg som har gjort alt og vært over det hele! Men du, husk å ta med deg noen ulisensierte kinaputter for her kan det bli månelyst.

Nyhetsbrev

Søk

Gå til toppen