Søk i arkivet

Båtliv

Se film av Rimi-Hagens nye «miljøbåt»

Stein Erik Hagen har flittig brukt sin nye 70 fot lange yacht sammen med familien i Adriaterhavet i sommer. Båten er mest kjent for sin hybridmotor, men Hagen har valgt 1600 dieselhester.

Kjør båten rett opp på brygga

Med Jetdock flytebrygger  parkerer du båten tørt og trygt  mellom hver tur.

Vil vurdere strengere bevisregler

Stortingsrepresentant Svein Flåtten (H) åpner for å endre aldersgrensereglene slik også båtførere født før 1980 må ha båtførerbevis.  

Wakeboard uten båt

Mangler du båt kan du likevel stå wakeboard og vannski. Vi har prøvd kabelparken  i Tønsberg i sommer. Knall og fall har aldri vært så moro!

Stemningsfull Nordstoga-konsert

Regnet la ingen demper på Odd Nordstoga-konserten på Stangholmen fyr torsdag.  Flere hundre møtte opp for å høre den populære telemarkingen..

Si din mening om servicenivået på norske marinaer

Vi i Båtliv ønsker å kartlegge servicenivået langs kysten. Har du positive eller negative opplevelser som gjelder dette, vil vi gjerne høre din mening.

– Årets happening for trebåtentusiastene

Trebåtfestivalen i Risør åpnet i dag, og havnen er fullt til randen av vakre linjer i tre.

Populær havn

Mats Holm er havnesjef for den mest populære havna i Bohuslän. Bare frem til Stankt Hans hadde han en besøksøkning på 300 prosent i Korshamns fiskeforenings anlegg på Ekenäs på Syd-Koster.

Skipper Arnulf besøker "båtporno-museum"

- De viser oss rundt i deres fantastiske 3 etasjers sjøhus, som er utrolig innholdsrikt på gammel kystkultur. Utstillingene av motorer, båter, redskaper i hundrevis og mye mer, gjør meg helt mjuk i knærne.

Deilig er fjorden med kajakk

 Med padleåre og kajakk fikk vi en helt ny opplevelse av skjærgården, der vi trodde vi kjente de fleste sund og viker.

Arnulf og Antares: Et møte med mye ettertanke

Når jeg skriver denne loggen for Båtlivs lesere, er det trist å tenke på at redaktøren og båtmannen Olav Versto så tragisk gikk bort bare få dager etter at vi traff hverandre i Eivindvik ikke langt fra Bergen. Han var den selvsagte hjelper hver gang en ny båt la til i havna.

Dag Lindebjerg åpner rekordstor trebåtfestival

Risør Trebåtfestival byr på en rotekte maritim skikkelse når festivalen åpnes torsdag 4. august. Dag Lindebjerg har takket ja til å åpne årets festival, som har mer enn 200 påmeldte båter.

Kystperler ved storbyen

Det er ikke langt fra Stavanger til Utstein. Men 10-12 nautiske mil er innimellom forskjellen på hektisk, sommermuntert storbybåtliv og praktfull stillhet i fantastisk natur.  

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen