Søk i arkivet

Båtliv

Spennende alubåter på vei

Bliksvær båt i Drøbak, har to nye alu-båter på beddingen. Dette er to robuste tøffinger ment for både proff- og famileibruk. Prisene burde så absolutt trekke kunder.

Mange ledige båtplasser i Asker og Bærum

Der man tidligere måtte stå på venteliste for å få båtplass, opplever man nå at flere hundre plasser er ledige.  

Godstrafikken til sjøs vil øke

I forslaget til Nasjonal transportplan for 2014-2023 går det frem at man vil satse betydelig mer på frakt av gods til sjøs.

Straume bro blir stengt i mars

De mange båtfolkene med båtplass i Nordåsvannet i Bergen må forberede seg på en mars måned uten muligheter for å dra ut på åpen fjord.  

Mistanke om ulovlig båt-dumping

Politiet i Telemark har mistanke at et mislykket slep av et båtvrak i november i virkeligheten var en bevisst dumping av båten.  

Billig og god sink

Våren nærmer seg, snart er det tid for båtpuss. Pengene ruller ut, men det kan i alle fall spares noen noen kroner på å kjøpe billig sink.  

Endelig kvitt rur på drevet?

Fortsatt kan vi kjøpe relativt effektivt, «gammeldags» bunnstoff her i Norge, men drev og undervannshus krever uansett særbehandling. Med sin nye Aqualine Optima-spray mener Jotun at disse sårbare delene kan beskyttes bedre.  

Årets nykomlinger til «Sjøen for alle» 2012

Vi nærmer oss raskt påske, og tradisjonen tro, holdes først Norges største båtmesse i Lillestrøm. Her er båtnyhetene som ventes på messa.

Hva vil en tunnel bety?

Tre studenter skriver hovedoppgave om skipstunnel på Stad og den eventuelle betydningen for fritidsflåten. Nå trenger de din hjelp.

Utvider tilbudet til båtfolket på TanumStrand

Brødrene Adolfsen fra Andenes i Nordland sitter nå på Vest-Sveriges største turistanlegg. Nå skal de lokke flere båtturister til anlegget som har fått større gjestehavn, ny marina og eget dykkesenter. Fra før har de også drivstoff fra egen brygge.

Robust helårsbåt i aluminium

Den svenske produsenten av aluminiumsbåtene Arronet feirer 20-årsjubileum med sin 20. modell, en bunnsolid styrehusbåt.

Ny finsk Flipper-serie designes av nordmann

Finske Flipper satser på en ny designlinje. Espen Thorup fra Norge er arkitekten bak den nye båtserien. Se den første båten, Flipper 670 DC, som premierevises denne uka.

Robust skjærgårdsjeep

Yamarin Cross 53 er en nyhet med aluminiumsskrog til en kvart million kroner.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen